GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanović najbolji strijelac u pobjedi Detroita protiv Utaha .

Bogdanović najbolji strijelac u pobjedi Detroita protiv Utaha  .
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.11.2022 / 08:36
Autor: SEEbiz / H
DETROIT - Detroit Pistonsi Bojana Bogdanovića su sinoć stigli do druge pobjede zaredom u dvije večeri, svladavši u Salt Lake Cityju Utah Jazz sa 125-116, a hrvatski je košarkaš odigrao ključnu ulogu u pobjedi protiv svoje bivše momčadi.

Bogdanović, koji je zamijenjenn iz Utaha u Detroit, u 34:13 minuta provedenih na terenu je bio najbolji strijelac sa 23 koša (šut iz igre 7/18, trice 1/3) uz pet skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Kevin Knox II dodao je 21 poen, uključujući šest trica, Marvin Bagley III ubacio je 19 poena, a Alec Burks 18 za Detroitovu petu pobjedu u sezoni.

Kod Utaha najbolji je bio Malik Beasley sa 29 koševa od čega je bilo osam trica. Jordan Clarkson je ubacio 24 za Utah, koji je zaostajao čak 14 koševa na utakmici.

Sinoć je na teren istrčao i Ivica Zubac čiji su LA Clippersi poraženi u San Franciscu, bolji su od njih sa 124-107 bili aktualni prvaci Golden State Warriors.

Zubac je odigrao 25:57 minuta za Clipperse i zabio je osam koševa (šut iz igre 4/5) uz četiri skoka, jednu asistenciju i jedan blok.

Golden State je do pobjede predvodio Andrew Wiggins sa 31 košem, od čega je šest trica, a Stephen Curry i Klay Thompson su zajedno dodali još 40. Curry je završio sa 22 koša, a Thompson sa 18, dok je Draymond Green upisao devet poena, sedam skokova i 12 asistencija, pomogavši ??Warriorsima da pobijede treći put u zadnje četiri utakmice.

Najbolji strijelac Clippersa, koji su bili bez Kawhija Leonarda i Paula Georgea, bio je Marcus Morris Sr. sa 19 ubačaja.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Detroit Pistons, Ivica Zubac, Andrew Wiggins, Stephen Curry
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE