GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Boban neće dugo ostati bez posla

Boban neće dugo ostati bez posla
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.03.2020 / 20:16
Autor: SEEbiz / Index.hr
RIM - Nakon brzopoteznog razlaza s Milanom, gdje je proteklih sedam mjeseci pokušavao iščupati s dna klub u kojem je proveo mnogo igračkih dana i postao legenda, Zvone Boban neće dugo biti bez posla u nogometu.

Kako javljaju talijanski mediji, Boban se vraća na svoje mjesto u FIFA-i iz koje je otišao u Milano i preuzeo ulogu direktora. U menadžerskoj ulozi nije uspio odraditi ni sezonu, a Milan mu je danas pismom poslao otkaz. Poslijepodne je izašla i službena objava na stranicama Milana, Boban je dobio otkaz.

Legendarni kapetan Dinama i Hrvatske, te jedan od ključnih ljudi u središnjici svjetskog nogometa, ranije je otvoreno progovorio o pravom stanju i izvorima problema u Milanu te priznao da u klubu postoji paralelna linija upravljanja.

Odlazak Bobana posljedica je neslaganja s vlasnikom kluba, američkim investicijskim fondom Elliottom i njegovom produženom rukom Ivanom Gazidisom.

Nakon što je Boban prije nekoliko dana u Gazzetti kazao kako zna da se sprema plan za preuzimanje njegove funkcije na ljeto, kad ga, prema planu i Gazidisovoj volji, treba naslijediti Ralf Rangnick, bilo je jasno da je došao kraj suradnji. Boban je time zapravo potvrdio odlazak, a otkaz mu je, kako pišu Talijani, danas poslan poštom.

La Repubblica piše kako se Boban vraća u vrh FIFA-e i odlazi iz Milana kao figura koju su navijači prihvatili, posebno kad je počeo propitivati interese vlasnika kluba. Talijani se nadaju da će od Bobana još čuti nešto na ovu temu.

Tagovi: Zvonimir Boban, FIFA, AC Milan, Ivan Gazidis, Ante Rebić, Paolo Maldini, Ralf Rangnick
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE