GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bjelica: U životu mi ne treba VAR da bih bio pošten

Bjelica: U životu mi ne treba VAR da bih bio pošten
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.03.2021 / 16:36
Autor: SEEbiz
OSIJEK - Pohvalno je zborio na presici Nenad Bjelica o svojim Bijelo-plavima. Istaknuo je njihov dobar rad na treninzima i veliko zalaganje. No, gotovo da se i požalio na kakve ga muke ta činjenica stavlja.

- Svi su, osim onih već dugo ozlijeđenih u dobrom stanju. I svi žele igrati, a kod nas je konkurencija i velika i kvalitetna. Što se sastava i formacije tiče ništa još nisam odlučio, a da i jesam ne bih vam rekao. S Krunoslavom Rendulićem sam jako dobar, ali ne mogu mu unaprijed odati svoje nakane - s osmijehom je kazao trener osječkog prvoligaša Nenad Bjelica.

Sutra ga pod Šubićevcem čeka ogled s domaćinom kojeg vodi Rendulić, trener veljače.

- Drago mi je zbog njega. On je vrstan trener koji je išao zdravim putem, da tako kažem, nije odmah uskočio u velike cipele. Želim mu puno uspjeha u trenerskoj karijeri, ali vjerujem da će sutra moja momčad biti bolja i osvojiti sva tri boda - naglasio je Bjelica.

Podsjetio je okupljeni skup i kako Šibenik ima sjajan napadački trojac i rekao kako će njegova momčad o tome morati voditi računa i biti koncentrirana u igri od početka do kraja utakmice.
- Stvarno se radi o izvrsnim igračima. Sva trojica koji su u napadu naših domaćina. Vjerujem kako će brzo doći i na još višu razinu od sadašnje jer to po kvaliteti zaslužuju - rekao je Bjelica.

Posljednjih se dana o Bjelici puno govori. Najčešće u kontekstu ljutnje koju iskazuje nakon nekih sudačkih odluka na utakmicama Osijeka i poglavito uplitanja VAR-a.

- Znate kako ja na to gledam. Samo uspješne napadaju. Oni drugi nikog ne zanimaju i nitko na njih nije ljubomoran. Od kako sam došao u HNL vodio sam do sada 84 utakmice, a samo sam jednom bio isključen. I to kao trener Dinama u Osijeku. Takav sam, takvog temperamenta, vodeći utakmicu igram zajedno sa svojim igračima, ne suzdržavam se iskazati i ljutnju, idem do limita, a ponekad i pređem taj limit. Dio je to moje goleme želje da moja momčad izbori pobjedu. Netko me takvog prihvaća, netko ne, ali nemam s tim problem. Da samo stojim sa strane igrališta sigurno ne bih postigao sve ono što sam postigao i bio to što jesam. Moj je temperament takav, a u životu mi ne treba VAR da bih bio pošten. Kad pretjeram nije mi se problem ispričati, puno sam to puta već i učinio. I ja i moja momčad i dalje ćemo se boriti pošteno i vidjeti ćemo dokle će nas to dovesti. A priče o ovom ili onom, o močvari koja vlada u našem nogometu me ne zanimaju - izjavio je Nenad Bjelica.

Puno je jučer bilo priče, a ono najbitnije, o predstojećem susretu Bijelo-plavih s Šibenikom na njegovom igralištu ukratko se može sažeti u nadanja i očekivanja Bjelice.

- Imamo puno motiva i želje, vjerujem kako će moji igrači ono što su radili i kako su radili na treninzima prenijeti na teren i izboriti pobjedu - kazao je trener Nenad Bjelica.

Tagovi: Nenad Bjelica, NK Osijek, Krunoslav Rendulić, NK Šibenik
PROČITAJ I OVO
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
Hrgović: Ako izgubim sljedeći meč, idem u mirovinu
BOKS
Hrgović: Ako izgubim sljedeći meč, idem u mirovinu
ZAGREB - Filip Hrgović (17-0, 14 KO) 1. lipnja će u Rijadu na priredbi Matchroom vs. Queensberry: 5v5 odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois (20-2, 19 KO).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE