GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bjelica se pokušao usporediti sa Xavijem pa izvrijeđao novinare

Bjelica se pokušao usporediti sa Xavijem pa izvrijeđao novinare
IZGUBIO KONTROLU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.08.2022 / 13:48
Autor: SEEbiz / index.hr
OSIJEK - Nenad Bjelica ostaje Osijekov šef struke. Potvrdio je to jučer predsjednik NK Osijek Ferenc Sakalj. Bjelica ostaje trener unatoč velikoj želji Kohorte da napusti klub. Osim toga, rezultati Osijeka u posljednje vrijeme su jako loši.

Osijek je šokantno ispao u Konferencijskoj ligi od kazahstanskog Kizilžara, a u prvenstvu ima jednu pobjedu iz pet utakmica.

Osijek pet utakmica u nizu nije pobijedio i generalno igra loš nogomet. To stvara nervozu i kod samog Bjelice, koji se usporedio sa Xavijem. Tu je izjavu prvo prenio Dario Andraković, poznati osječki novinar i voditelj emisije Pun Pogodak, koja se emitira na Slavonskoj TV. Nešto kasnije počeo je kružiti i video Slavonske Televizije u kojoj Bjelica psuje - ugovor.

"I Xavi je trener s pedigreom pa izgubi od Cadiza, Raya i Villarreala u mjesec dana, onoliko koliko sam ja izgubio u dvije godine na domaćem terenu pa ga ne linčuju kao što mene linčuju. Ali dobro, prihvaćam to tako i navijači uvijek imaju pravo", rekao je Bjelica na presici, a na izlasku po završetku iste imao je još nešto reći po pitanju svog ugovora:

"Xavi je izgubio u mjesec dvije utakmice. U mjesec dana. A ima 25 milijuna ugovor. Jebo vas ugovor, da vas jebo ugovor."

Bjelica je u drugoj godini ugovora s Osijekom, koji mu traje do sljedećeg ljeta. Zarađuje oko 10 milijuna kuna po sezoni. Smatralo se kako je taj novac jedina prepreka oko njegovog odlaska iz kluba jer se nije htio odreći svoga novca, a Osijek mu tu cifru nije želio isplatiti. Ipak, Bjelica nastavlja pripremati momčad Osijeka za sljedeće izazove. Prvi u nizu je gostovanje kod Dinama u nedjelju.

Tagovi: Nenad Bjelica, NK Osijek, Dario Andraković, Hrvatska nogometna liga, Xavi Hernandez
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE