GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bjelica sarkastično reagirao na smjenu trenera Dinama

Bjelica sarkastično reagirao na smjenu trenera Dinama
SARKAZAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.04.2022 / 13:09
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Derbi 32. kola Hrvatski Telekom Prve lige u subotu (23. travnja, 20 sati, Arenasport 3, MAXtv) na Rujevici igraju Rijeka i Osijek. Domaćin je ispao iz utrke za naslov prvaka, ali Osijek je i dalje 'u igri', za vodećim Dinamom zaostaje samo dva boda.

Trener Osijeka Nenad Bjelica ima razloga za zadovoljstvo, njegova je momčad povezala deset utakmica bez poraza. Sedam pobjeda i tri remija, učinak su Osijeka od početka veljače, a momčad je i dalje u igri za naslov prvaka jer za vodećim Dinamom zaostaje samo dva boda.

A Osijek u subotu (23. travnja, 20 sati, Arenasport 3, MAXtv) na Rujevici s Rijekom igra derbi 32. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Rijeka je pak u 'slobodnom padu', momčad Gorana Tomića u posljednjih je pet utakmica čak četiri puta izgubila (Hrvatski dragovoljac, Gorica, Lokomotiva, Dinamo), uz pobjedu protiv Istre 1961.

'Stanje i atmosfera u momčadi su najbolje moguće, ako izuzmemo izostanke Leovca, Jugovića, Škorića i Malenice. Svi su ostali spremni, imamo širok kadar, a vidjeli smo i u prethodnim utakmicama kad su nedostajali neki, da su ostali odradili na najbolji način. Zbog toga idemo s puno optimizma na Rujevicu i vjerom da možemo doći do tri boda', najavio je subotnji derbi s Rijekom trener Osijeka Nenad Bjelica te nastavio:

'Kako do bodova? Onako kako igramo cijelo vrijeme, s puno discipline, agresivnosti, odgovornosti, momčadskim duhom, kvalitetom koju imamo. Rijeka možda nije u najboljem trenutku, zaostaje 11 bodova i šanse za naslov su joj se svele na teoriju. No, ima veliku napadačku atmosferu, sjajnog trenera i atmosferu na Rujevici. Može i neopterećeno ući u utakmicu, a takvi su protivnici najopasniji, što smo i mi osjetili protiv Hrvatskog dragovoljca.'

Dinamo je nakon poraza u derbiju s Hajdukom ostao bez trenera. Željko Kopić je bivši, Ante Čačić je stigao kao spasitelj do kraja sezone. Kako Nenad Bjelica vidi događanja na Maksimiru?

'Tko je to napravio? Ne znam', započeo je Bjelica 'škakljivu temu' pa u sarkastičnom tonu nastavio:

'Znate li onu priču 13-13-13? Kad je jedan prolazio pokraj ludnice, bio je veliki zid i iza svi viču 13-13-13. Njemu nije bilo jasno, vidi rupicu u zidu i da pogleda što se zbiva, a iznutra ga štapom ubodu u oko i počnu vikati 14-14-14. Ne vodim brigu o drugima, Dinamo zna najbolje što radi i nemojte mi još i to dati za posao. Priča je poučna, ne guraj nos gdje ti nije mjesto.'

I to je OK, ali Osijek do kraja sezone mora još i u goste Dinamu na Maksimir...

'Nadamo se da će i drugi kiksati, a mi sve pobijediti. Imamo pet utakmica do kraja i bez obzira na to što igramo s nekima koji ne igraju za nešto, mogu nam zagorčati život', zaključio je Nenad Bjelica.

Tagovi: Nenad Bjelica, NK Osijek, Hrvatska nogometna liga, Dinamo, Željko Kopić
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE