GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bjelica: Ovaj Dinamo je najbolji u povijesti

Bjelica: Ovaj Dinamo je najbolji u povijesti
ČESTITKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.05.2021 / 13:59
Autor: SEEbiz / Index.hr
OSIJEK - Nenad Bjelica je na konferenciji za medije govorio o dosadašnjem tijeku sezone i najavio iduću utakmicu protiv Dinama.

"Prije svega, čestitam Građanskom nogometnom klubu Dinamu na osvojenom prvenstvu Hrvatske", otvorio je konferenciju Bjelica.

Rekao je kako će se zbog brojnih izostanaka u ostatku sezone pružiti prilika igračima koji su manje igrali.

"Izostancima nekoliko igrača će se pružiti prilika igračima koji su manje igrali, neovisno hoće li ostati ili neće u našem klubu. Nas zanima osvajanje tri boda protiv Šibenika, probat ćemo poslati na teren najbolju moguću momčad, kako psihički tako i fizički. Hoće li tu biti neki igrač koji iduće sezone više neće biti u klubu, o tome ne razmišljam, razmišljam samo kako doći do novog trijumfa i razmišljam kako se vratiti na staze pobjede."

Iako je Dinamo osigurao naslov prvaka tri kola prije kraja, Bjelica kaže da Osijeku motiva ne nedostaje.

"Puno smo rekorda srušili i ima ih još puno koje želimo srušiti. Želimo da Mierez bude najbolji strijelac, želimo da Ivušić ostane vratar s najviše čistih mreža, želimo biti momčad koja je primila najmanje golova u prvenstvu, želimo poboljšati rekordan broj pobjeda i bodova. Motiva ne manjka, ova momčad zaslužuje dobar kraj sezone zbog svega što je pružila tijekom godine. Kad vidite da smo se do prije dva kola praktički držali rame uz rame s Dinamom, koji je najbolji u povijesti, to govori o vrijednosti rezultata ovih momaka. Vjerujem da ćemo ostvariti najbolji plasman Osijeka u njegovoj 74-godišnjoj povijesti. Za to nam treba još jedan bod", izjavio je.

"Svi znamo kako je završila prošla sezona. Nije bilo odmora za igrače. Kasnilo se u pripremi momčadi, mom prethodniku nije bilo lagano u prva tri kola. Sad ćemo imati pet tjedana za pripremu, a i tri tjedna odmora. I ove zimske pripreme su bile čista improvizacija, pripremiti momčad u dva tjedna je nemoguće. Imamo zdravu bazu momčadi, ne treba joj puno da bude konkurentna najboljim hrvatskim momčadima. Radimo na dovođenju 3-4 igrača koji povećavaju kvalitetu našeg kadra. Stvorili smo pobjednički mentalitet i Osijek više ne priznaje ništa osim pobjede, bez obzira na to protiv kog igra. Tako će biti do kraja i tako će biti i iduće sezone, sve dok ja tu budem", rekao je.

Za kraj konferencije još jednom je istaknuo da je Osijek motiviran i da želi pobijediti u sutrašnjoj utakmici protiv Šibenika.

"Želimo pobijediti. Zadnje četiri utakmice nismo pobijedili i želimo se vratiti na stazu uspjeha iako igramo protiv kvalitetne momčadi. Igrali su jako kvalitetno i pod starim trenerom Rendulićem, a i sada pod novim uz malu promjenu sustava. Već su izborili prvoligaški status. Mi gledamo samo sebe, želimo navijačima priuštiti još jedno zadovoljstvo i ostvariti rekordnu 21. pobjedu", zaključio je Bjelica.

Tagovi: Nenad Bjelica, NK Osijek, Dinamo, Španjolska, koronavirus u Španjolskoj
PROČITAJ I OVO
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE