GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bjelica: Izgubio sam kontrolu i nisam htio napraviti još veću štetu

Bjelica: Izgubio sam kontrolu i nisam htio napraviti još veću štetu
ISPRIČAO SE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.02.2020 / 20:32
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Poraz Dinama kod Osijeka (1:0) u derbiju 22. kola HNL-a teško je sjeo Nenadu Bjelici, treneru Modrih. Prvo je žestoko napao glavnog suca utakmice Marija Zebeca žestokim uvredama i psovkama koje je ovaj uredno zapisao u zapisnik, a onda je došao nervozan na presicu koja je završila nakon tri pitanja jer nije htio odgovarati na pitanja novinara.

Na kraju je sobu napustio uz komentar: "Ajde, brate mili, vi ionako sve znate." 

Dan poslije ispričao se svima u programu HRT Radio Osijeka.

"To su emocije koje čovjek ima i nekad reagira kako ne bi trebao", rekao je za Ponedjeljkom sport.

"Ja sam bio relativno miran cijelu utakmicu do te jedne, zadnje situacije u 92. ili 93. minuti, kada sam mislio da je sudac pogriješio. Tu sam ružno i neprimjereno reagirao, općenito za trenera, a ne za trenera velikog kluba poput Dinama. Opravdano sam isključen. Žao mi je zbog toga i stoga se još jednom ispričavam i sucu Zebecu, a isto tako cijeloj javnosti zbog te moje neprimjerene reakcije", rekao je pa dodao:

"Ispričavam se i osječkim novinarima kojima nisam dao odgovor ni na jedno pitanje, odnosno dao sam odgovor da nemam komentara, i to ne zato što su pitanja bila neugodna ili provocirajuća, već jednostavno zato što nisam bio u stanju da im nešto suvislo kažem. Nakon što sam izgubio kontrolu, nisam htio napraviti još veću štetu. Eto, to je jedini razlog. Ja s novinarima imam dobar odnos, a posebno s osječkim, jer me tijekom cijele moje karijere, i igračke i trenerske, korektno prate tako da nisu zaslužili da ne dobiju nikakav odgovor na pitanja koja su postavili."

U nekim izjavama za druge domaće medije Bjelica je istaknuo da je zapravo puknuo zbog manjka energije njegove momčadi.

"Mi smo se pripremali za Osijek koji cijelo vrijeme igra 3-4-3, a oni su promijenili sustav pa su nas tu malo poremetili, ali nije sustav taj koji dobiva utakmice nego energija koju ima jedna momčad, i to je ono što mojoj momčadi fali u ovom trenutku. Ne samo u ovoj utakmici jučer, nego i u svim dosadašnjim utakmicama u nastavku prvenstva. Mi smo pali u energiji koju smo imali jesenas. Mislim da je Osijek na kraju zasluženo pobijedio. Ja sam im na tome čestitao i jučer, i ovim putem im čestitam i želim sve najbolje u daljnjem natjecanju", zaključio je.

Tagovi: Nenad Bjelica, Dinamo, NK Osijek, Mario Zebec
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE