GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bjelica definitivno prekrižio jednog igrača

Bjelica definitivno prekrižio jednog igrača
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.01.2021 / 17:10
Autor: SEEbiz / H
OSIJEK - Osim što je zaradio visoku novčanu kaznu zbog prekršaja pravila ponašanja, Oliveira Talys je odlukom trenera Nenada Bjelice određen za treniranje s momčadi Osijeka II. Brazilac će tako zauvijek pamtiti ovozimske pripreme, koje je s dosadašnjim suigračima provodio u Rovinju.

Da, dosadašnjim suigračima, jer Bjelica je trener čvrste ruke, jasnih stavova i onaj koji misli što izgovori. A, nije mu se baš otelo preko usana, već je razvidno zauzeo stajalište po kojem, dok je on u Osijeku, za Talysa više nema mjesta među Bijelo-plavima i može potražiti novi klub, koji će prethodno morati novčano obeštetiti Osječane.

I dok je Talys po svemu sudeći prošlost za Osijek, sadašnjost je postao Petar Brlek, koji je u Rovinj, gdje su Bijelo-plavi bili na pripremama, došao već u petak.

Genoa je prelomila svoj stav pa je ovaj veznjak došao u Osijek bez odštetnog zahtjeva i potpisao ugovor na iduće tri i pol godine.

Brlek je već odradio i pola sata pripremne utakmice koju su Bijelo-plavi odigrali s MOL Fehervarom, te s nekoliko poteza i sudjelovanja u dobro organiziranim akcijama potvrdio da je igrač od kojeg će prvoligaš s Drave imati i te kakve koristi.

Tagovi: Nenad Bjelica, NK Osijek, Oliveira Talys
PROČITAJ I OVO
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
HENDIKEP
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
LONDON - Engleska nogometna reprezentacija mogla bi imati dosta problema s vratarskom pozicijom na skorašnjem Europskom prvenstvu nakon što je postalo poznato da u Njemačkoj neće moći braniti Samuel Johnstone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE