GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bišćan: Nadam se da će Petković igrati

Bišćan: Nadam se da će Petković igrati
DINAMO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.04.2023 / 15:01
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dinamo u srijedu u 17:05 u 31. kolu SuperSport HNL-a dočekuje Varaždin. Momčad Igora Bišćana u zadnjem kolu odigrala je samo 0:0 u gostima kod Istre, a već u nedjelju čeka je i derbi s Hajdukom na Poljudu. Ako spoji dva dobra rezultata u ove dvije utakmice, Dinamo već u nedjelju može proslaviti novi naslov prvaka.

"U fazi smo prvenstva kad su bodovi jako dragocjeni. Varaždin je momčad koja je u stanju biti nezgodna za svakoga. Živi su, brzi su i poletni i ako im dopustiš da se razmašu, mogu ti napraviti puno problema. S druge strane, mi očekujemo dobru igru i nova tri boda", rekao je Igor Bišćan u najavi utakmice.

On je od dolaska u Dinamo napravio nešto što se u Maksimiru nije dogodilo 15 godina. U sve tri utakmice na klupi koristio je identičnih 11 igrača u početnoj postavi, što će se sigurno promijeniti protiv Varaždina jer Ristovski ima tri žuta kartona, a ista stvar prijeti Bočkaju, Baturini, Ljubičiću, Periću i Mišiću.

"U pozitivnom smo periodu nakon onoga što je bilo prije mojeg dolaska. Igrali smo s istom momčadi jer nam je to određivao kadar i broj dostupnih igrača. Bio sam zadovoljan s onima koji su počinjali i to je bila logika kojom sam se vodio. Sad ćemo morati mijenjati jer Ristovski ima kartone. Morat ćemo dati dobru minutažu nekima koji su ulazili s klupe ili uopće nisu.

Kartoni su mi stalno negdje u glavi. Moramo živjeti s tim jer nemamo nekih prevelikih opcija. Razmišljam o tome, ali ne mogu reći koliko će to utjecati na izbor igrača za utakmicu s Varaždinom", rekao je Bišćan.

U momčad se nakon više od mjesec dana vratio Bruno Petković, koji se ozlijedio sredinom ožujka u derbiju s Rijekom na Maksimiru. Petković je u 19. minuti osjetio bolove u koljenu, zbog čega je propustio i reprezentativne utakmice protiv Walesa i Turske, ali će protiv Varaždina konkurirati za sastav.

"Bruno bi trebao dobiti neku minutažu, vidjet ćemo još danas na treningu kako se osjeća. Trenirao je s nama od početka tjedna, nije još blizu optimalnoj formi i vidjet ćemo koliko minuta može odigrati. Koliko god nas ima ili nema, svi moraju biti spremni", rekao je Bišćan, koji stalno govori o tome da igrače mora dovesti u stanje da mogu dati svoj maksimum.

"Pristup i odnos prema obvezama je nešto o čemu se ne bi trebalo ni raspravljati. Samo na taj način možeš dići svoju formu i utjecati na svoje stanje. To se ne postiže samo na utakmicama nego i na treninzima.

Iako, sad je specifičan dio sezone u kojemu se ne može previše trenirati, osobito ne sad kad su dvije utakmice u tjednu i nije jednostavno izbalansirati ozbiljan rad s trenutačnim stanjem i ograničenjem kadra. Ne možeš igrati jako ako ne treniraš jako. Prema tome ćemo se ravnati", zaključio je Dinamov trener.

Tagovi: Igor Bišćan, Dinamo, Bruno Petković
PROČITAJ I OVO
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE