GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bilić želi dvojicu hrvatskih reprezentativaca

Bilić želi dvojicu hrvatskih reprezentativaca
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.04.2020 / 18:03
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
LONDON - Ukoliko Slaven Bilić sa svojim West Bromwich Albionom uspije izboriti promociju u Premiership mogao bi pojačati momčad sa čak dvojicom Hrvata.

Birmingham Mail i Fanatik pišu da je na radaru bivšeg izbornika Vatrenih Domagoj Vida, branič Bešiktaša koji na stolu navodno ima ponudu Marseillea tešku šest milijuna eura, dok se šuška da je Bilić pokazao interes i za Milana Badelja.

Fanatik navodi kako bi Bilićev WBA za Vidu mogao platiti čak deset milijuna eura i tako nadmašiti Marseille, dok za Badelja nije poznato koliko su spremni ponuditi.


Badelj je igrač Lazija na posudbi u Fiorentini i vrijednost mu prema Transfermarktu iznosi 2.4 milijuna eura. Takav iznos ne bi smio predstavljati preveliku poteškoću za WBA u slučaju promocije među elitu, a dolaskom dvojice prekaljenih Hrvata Bilić bi dobio prijeko potrebno iskustvo u momčadi.

Badelju je 31, Vidi 30 godina, a od ranije za WBA već igra Filip Krovinović na posudbi iz Benfice, za kojeg je Bilić još ranije rekao da bi ga volio otkupiti.

A pogled na ljestvicu uoči prekida natjecanja kaže da WBA trenutno drži drugo mjesto na ljestvici s bodom zaostatka iza vodećeg Leedsa, mjesto koje izravno vodi u Premiership. Trećeplasirani Fulham za Bilićevim sastavom zaostaje šest bodova...

Tagovi: Slaven Bilić, West Bromwich Albion, Milan Badelj, Domagoj Vida, Filip Krovinović
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE