GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bilić u zadnjem kolu izborio Premiership

Bilić u zadnjem kolu izborio Premiership
USPJESI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.07.2020 / 07:18
Autor: SEEbiz / Index.hr
LONDON - West Bromwich Albion Slavena Bilića i Filipa Krovinovića sljedeće sezone će igrati Premiership i usput zaraditi 200 milijuna eura. U ključnoj utakmici kod kuće protiv QPR-a, WBA je odigrao 2:2.

Najveći rival Brentford pobjedom ga je mogao preskočiti, no izgubio je kod kuće od Barnsleyja 2:1 pa je Bilićev WBA u drami izborio prvu ligu.

Ni četvrtu utakmicu zaredom Bilićeva momčad nije uspjela pobijediti, iako je odigrala puno bolje nego u remiju protiv Fulhama i porazu kod Huddersfielda.

Od prve minute WBA je krenuo po gol. Jako blizu tome Bilićevi igrači su bili u 15. minuti. Sawyers je došao do dobre situacije, opalio je s 18 metara, no Lumley brani njegov udarac.

Nastavili su domaćini s pritiskom, no nedostajalo je mirnoće kod zadnjeg dodavanja. Na sljedeću priliku čekali smo do 34. minute, ali QPR je poveo ni iz čega. Iz prve prilike na utakmici pogodio je Manning. Potegnuo je iz daljine, udarac mu je blokiran, lopta mu se odbila opet na nogu, a Manning je prekrasno pogodio suprotni kut gola za 1:0.

WBA je nastavio s boljom igrom nakon primljenog gola i kapitalizirao je kvalitetniju igru pogotkom prije kraja prvog poluvremena. Odlično su kombinirali Robinson i Diangana koji se našao oči u oči s golmanom i na kraju ljevicom krasno zabio za 1:1.

Nastavili su Bilićevi igrači u istom ritmu odmah na početku drugog dijela. Do gola su stigli u 49. minuti. Diangana je ubacio nisku loptu s lijeve strane, a Robinson je neometan pospremio u praznu mrežu. Isti igrač je trebao riješiti utakmicu šest minuta nakon toga, ali je promašio zicer u jedan na jedan situaciji s golmanom.

Činilo se kako će WBA lagano zabiti i treći gol koji bi im osigurao pobjedu, a onda je QPR ponovno ni iz čega izjednačio. Iz prvog pokušaja u drugom dijelu zabio je Eze. Duga lopta je išla prema njemu, branič WBA-a je užasno procijenio let lopte, Eze se sjurio neometan prema golu i krasnim udarcem zabio pod prečku za 2:2.

Do kraja susreta WBA je imao još nekoliko dobrih prilika, ali nije uspio poentirati. Srećom za njih, Brentford nije uspio okrenuti Barnsley i nije iskoristio sjajnu priliku koja im se pružala. Sada će morati u dodatne kvalifikacije, dok je Barnsley izborio ostanak i prvi je iznad crte.

Filip Krovinović odigrao je sjajno cijelu utakmicu za WBA te promašio odličnu priliku kojom je mogao donijeti pobjedu.

Tagovi: Slaven Bilić, West Bromwich Albion, Filip Krovinović, Championship, Leeds
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE