GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bešiktaš ipak ne želi prodati Vidu

Bešiktaš ipak ne želi prodati Vidu
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.01.2020 / 12:53
Autor: SEEbiz / index.hr
ISTANBUL - Pregovori s Aston Villom, Newcastleom i Sheffield Unitedom oko prelaska u Englesku do kraja zimskog prijelaznog roka se prekidaju.

Turski mediji pišu da je Bešiktašev trener Abdullah Avci stavio veto na prodaju Domagoja Vide iako je uprava odlučila da on mora ići kako bi pomogao oporavku katastrofalnog stanja klupskih financija.

Avci je na to ultimativno tražio da Vida ostane barem do kraja sezone zato što mu je igrač koji je ove sezone igrao 23 utakmice, postigao tri gola i vodio momčad kao kapetan u Europa ligi nezamjenjiv.

Villa je za Vidu ponudila šest milijuna eura, Bešiktaš je u pregovorima tražio oko osam, ali čini se da sada od tog transfera neće biti ništa.

Domagoj Vida (30) je nakon dvije godine trebao otići iz Bešiktaša. Turski velikan, kojem se stoper Hrvatske pridružio pretprošlog siječnja, nalazi se pred bankrotom i očajnički se rješava najskupljih igrača kako bi barem malo smanjio ogroman minus.

Turci su ranije ovog tjedna pisali da je "Hrvat jedina Bešiktaševa nada da proda neke od najvrjednijih zvijezda jer Adem Ljajić i Jermain Lens, dvije ostale vedete koje su prisilno u izlogu, nemaju nijednu ponudu. Nizozemac je bio blizu transfera u saudijski Al Nassr, ali je taj prelazak propao njegovom ozljedom na pripremama u Antalyji. Za Sandžakliju pak bilo je upita talijanskih klubova, ali ništa konkretno."

Bešiktaš bi prodajom Vide u ovom prijelaznom roku uštedio čak 7,5 milijuna eura jer je njegova godišnja plaća tri milijuna eura, a ugovor ima do ljeta 2022.

Tagovi: Bešiktaš, Domagoj Vida, Aston Villa, Newcastle, Sheffield United
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE