GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Benković se vraća u Dinamo

Benković se vraća u Dinamo
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.06.2021 / 20:43
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U srijedu u večernjim satima iz dobro informiranih izvora saznali smo da se u Maksimiru sprema još jedan zanimljiv transfer.

Naime, prema informacijama koje smo dobili, u Dinamo bi se trebao vratiti - Filip Benković (23)!

Radi se o mladom stoperu, svojevremeno jednom od najvećih talenata hrvatskog nogometa koji je za Dinamo odigrao 77 utakmica i zabio 6 pogodaka. U ljeto 2018. godine potpisao je za Leicester, ali je od tada karijeru proveo na posudbama, a mučile su ga i ozljede, definitivno nije imao sreće. Bio je na posudbama u Celticu, Bristol Cityiju, Cardiffu, a posljednju sezonu proveo je u belgijskom Leuvenu gdje je od siječnja ove godine odigrao samo 70 minuta...

Zadnjeg dana mjeseca lipnja istječe mu posudba u Belgiji, a naši izvori tvrde da je mladić već stupio u kontakte s Dinamom, te da još samo treba dozvola Leicestera da Benković stigne na još jednu posudbu, ali ovoga puta u svoj matični klub Dinamo. Tu bi možda moglo biti problema jer neke vijesti govore da bi Englezi htjeli da Filip ostane na posudbi u nekom klubu na Otoku.

Istina, bio je na posudbi u Leuvenu, ali to je klub pod patronatom Leicestera. Bilo kako bilo, modri klub bi sigurno bila krasna prilika za Benkovića, odlična mogućnost revitaliziranja karijere koje je bila u velikom naletu, ali i zaustavljena zbog razno-raznih razloga, ponajviše ozljeda. Možda to shvate u Leicesteru.

Naravno, ne možemo još ništa zaključivati niti možemo tvrditi da će se Benković vratiti u Maksimir, ali priča se zakotrljala, izgleda da je konačna odluka na Leicesteru.

Tagovi: Filip Benković, Dinamo, Leicester City
PROČITAJ I OVO
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
HEROJ SEZONE
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
BERLIN - Der Spiegel navodi kako postoji šansa da u bliskoj budućnosti španjolski nogometni strateg Xabi Alonso, sadašnji trener Bayera, dobije svoju ulicu u Leverkusenu.
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE