GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bellingham prelazi u Real

Bellingham prelazi u Real
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.06.2023 / 16:29
Autor: SEEbiz / index.hr
MADRID - Real Madrid postigao je dogovor s Borussijom Dortmund o dovođenju Judea Bellinghama (19), informaciju su najprije prenijeli novinar The Athletica David Ornstein i Fabrizio Romano, a uskoro je stigla i službena potvrda putem stranice Borussije Dortmund.

Real će za engleskog veznjaka Borussiji isplatiti 103 milijuna eura, a taj iznos može i narasti uz razne bonuse. Bit će to jedan od najskupljih transfera u povijesti oba kluba. Romano piše da je već zakazan liječnički pregled za Bellinghama, koji će potpisati šestogodišnji ugovor s madridskim klubom.

Bellingham je u Dortmundu igrao od 2020. godine, kada ga je njemački klub doveo iz Birminghama. U 132 utakmice za Borussiju postigao je 24 pogotka. Za englesku reprezentaciju debitirao je u studenom 2020. te je vrlo brzo postao standardan u sastavu Garetha Southgatea.

U Realu će se pridružiti mladim veznjacima Federicu Valverdeu, Aurelienu Tchouameniju i Eduardu Camavingi. Oni bi trebali naslijediti Luku Modrića i Tonija Kroosa, koji će za madridski klub igrati i iduće sezone, ali im se kraj polako bliži

Tagovi: Jude Bellingham, Real Madrid, Borussia Dortmund
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE