GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bayern ostao na vrhu, porazi Hoffenheima i Stuttgarta

Bayern ostao na vrhu, porazi Hoffenheima i Stuttgarta
BUNDESLIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.11.2021 / 17:53
Autor: SEEbiz / H
MUENCHEN - Domaćom pobjedom 2-1 protiv Freiburga, nogometaši Bayerna zadržali su prvo mjesto na ljestvici njemačke Bundeslige, dok je iznenađujući poraz u 11. kolu na svom terenu doživio Stuttgart od Arminie Bielefeld, kojoj je to prva pobjeda u novoj sezoni.

Leon Goretzka je bio strijelac vodećeg pogotka za Bayern u 30. minuti, a u 75. minuti je prednost Bavaraca udvostričio Robert Lewandowski. Freiburg je samo uspio smanjiti zaostatak pogotkom Harbera u drugoj minuti sučevog dodatka.

Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić ostao je na klupi za pričuve Bayerna.

Bavarci su došli do devete pobjede i sa 28 bodova će reprezentativnu stanku dočekati na vrhu ljestvice. Drugoplasirana Borussia Dortmund ima 24 boda, ali i utakmicu manje, koju će odigrati u 18.30 sati, kad "žuto-crni" gostuju u Leipzigu.

Neugodno iznenađenje doživio je Stuttgart na svom stadionu, gdje je Arminia Bielefeld slavila s minimalnih 1-0, što je predzadnjoj momčadi Bundeslige prva pobjeda. Za nju je zaslužan Japanac Masaya Okugawa koji je mrežu zatresao u 19. minuti.

Hrvatski reprezentativac Borna Sosa je odigrao cijelu utakmicu za Stuttgart, ali nijedan od njegovih brojnih ubačaja suigrači nisu uspjeli proslijediti u mrežu.

Razočaranje je u 11. kolu doživio i Hoffenheim na gostovanju kod Bochuma. Domaći su slavili s 2-0, a strijelci su bili Soma Novothny u 66. minuti i Miloš Pantović u sedmoj minuti sučevog dodatka. Bochum je u 75. minuti imao i kazneni udarac, ali je vratar Manuel Riemann loptu poslao preko gola.

Andrej Kramarić je bio u udarnoj jedanaestorici Hoffenheima i odigrao je cijelu utakmicu. U 16. minuti je s ruba kaznenog prostora loptu poslao malo iznad grede, a u 75. minuti je zaradio žuti karton.

Tri boda je minimalnom domaćom pobjedom zaradio i Wolfsburg, koji je na svom travnjaku s 1-0 svladao Augsburg. U 14. minuti mrežu je pogodio Lukas Nmecha. Wolfsburg je tom pobjedom došao do 19 bodova, čime se privremeno probio na četvrto mjesto, s tri boda zaostatka za trećeplasiranim Freiburgom.

Tagovi: Bayern, Hoffenheim, Stuttgart, Borna Sosa, Robert Lewandowski, Leon Goretzka
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE