GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bartomeu: Setien ostaje na klupi Barcelone

Bartomeu: Setien ostaje na klupi Barcelone
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.07.2020 / 19:30
Autor: SEEbiz / H
BARCELONA - Trener Barcelone Quique Setien i iduće sezone sjedit će na klupi španjolskog nogometnog velikana, kazao je predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu u razgovoru za TV3.

"Setien će voditi momčad u Ligi prvaka. Njegova namjera je voditi momčad i iduće sezone, a naša obveza je držati se ugovora koji smo potpisali," kazao je Bartomeu.

Setien je u siječnju naslijedio Ernesta Valverdea, ali niti igre niti rezultati nisu ispunili očekivanja. Barca je u nastavku prvenstva, prekinutog zbog pandemije koronavirusa, ispustila prvo mjesto i u Real Madridu već polako pripremaju proslavu.

Posljednjih tjedana španjolski mediji su se raspisali kako Setien na koncu ove sezone napušta Camp Nou. Mediji su čak licitirali s imenima., a spominjali su se Xavi Hernandez (40), Nizozemac Ronald Koeman (57), Argentinac Mauricio Pochettino (48), Španjolac Roberto Martinez (46), te njegov sunarodnjak i trener Barcine B momčadi Javier Garcia Pimienta (45).

Barcelona je trenutačno na drugom mjestu Primere s bodom manje od Real Madrida, ali "Kraljevski klub" ima i utakmicu manje.

Tagovi: Barcelona, Josep Maria Bartomeu, Quique Setien, Xavi Hernandez, Ronald Koeman, Mauricio Pochettino, Roberto Martinez
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE