GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bartomeu: Neću se svađati s Messijem, trebamo si čestitati

Bartomeu: Neću se svađati s Messijem, trebamo si čestitati
POMIRLJIVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.09.2020 / 09:34
Autor: SEEbiz / Index.hr
BARCELONA - Predsjednik Barcelone Josep Bartomeu rekao je kako jednostavno nije mogao dopustiti Messiju da napusti klub.

Bartomeu je pričao o cijeloj sagi s Messijem za katalonsku televiziju TV3. Napomenuo je da se njemu i upravi treba čestitati što su zadržali Messija.

"Neću se svađati s Messijem. On je naš kapetan i vođa momčadi. Nisam mu mogao dopustiti da napusti klub, on je najbolji igrač u povijesti nogometa i ekipa ga treba. Ako imate Messija, garantirano je da ćete biti uspješni. Vidjeli smo kako izgleda na terenu i više ne razmišljamo o sagi. Trebamo si čestitati što smo uspjeli napraviti da ostane s nama i zbog toga kako se ponaša zadnjih dana. Najbolji igrač svijeta bi trebao ostati kod nas", rekao je Bartomeu pa nastavio:

"Uprava i ja ćemo nastaviti raditi kako bismo imali najbolju moguću momčad. Nitko ne želi odustati. Klub neće stati i nastavit ćemo raditi, imamo još puno problema koje trebamo riješiti.

Podsjetimo, Messi je tražio odlazak iz Barcelone nakon 20 godina, no na kraju je ipak ostao zbog ugovora i zbog toga što bi svoj odlazak vjerojatno morao potvrditi na sudu.

U intervjuu je objasnio kako nikad neće tužiti klub koji mu život znači, no nije odgovorio hoće li ostati u Barceloni nakon ove sezone. Ugovor mu istječe u ljeto 2021. pa je moguće da nas sljedeće godine ponovno čeka nova transfer saga.

Tagovi: Josep Maria Bartomeu, Lionel Messi, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE