GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Barcelona - Valladolid 4-0, dva gola Lewandowskog

Barcelona - Valladolid 4-0, dva gola Lewandowskog
PRIMERA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.08.2022 / 21:56
Autor: SEEbiz / H
BARCELONA - Nogometaši Barcelone s uvjerljivih su 4-0 pobijedili Valladolid u utakmici 3. kola španjolskog prvenstva, a svoje prve službene pogotke na Camp Nou postigao je Robert Lewandowski.

Poljski napadač je prvi put pogodio mrežu Valladolida u 24. minuti na asistenciju Raphinhe. Do kraja prvog dijela Barcelonino vodstvo udvostručio je Pedri u 43. minuti. Svojim drugim pogotkom na utakmici Lewandowski je u 64. minuti povisio na 3-0, da bi konačnih 4-0 postavio Sergi Roberto (90+2) koji je u mrežu pospremio loptu nakon što je Lewandowski pogodio gredu.

Nogometaši Getafea i Villarreala odigrali su dvoboj bez pogodaka u prvoj utakmici nedjeljnog programa španjolske LaLige.

Unatoš tome, uzbuđenja nije nedostajalo, a velike zasluge za prvi bod Getafea u novoj sezoni ima domaći vratar Soria koji je imao nekoliko zapaženih obrana.

Gosti su u završnici utakmice mislili da će dobiti priliku za pobjedu iz kaznenog udarca, koji je glavni sudac Vazquez dosudio, jer je procijenio da je Arambarri u kaznenom prostoru rukom blokirao udarac Morena. No, pregledavanjem snimke promijenio je svoju odluku, obrazloživši da je lopta igrača Getafea pogodila u lice, a ne u ruku.

Čelno mjesto ljestvice trenutačno drži Betis s maksimalnih devet bodova iz tri nastupa. Barcelona se probila na drugo mjesto sa sedam bodova, koliko ih ima i trećeplasirani Villarreal. Getafe se privremeno maknuo s dna ljestvice na kojem je ostao Cadiz koji je u prva dva kola doživio dva poraza.

Tagovi: Barcelona, Valladolid, Sergi Roberto, Robert Lewandowski
PROČITAJ I OVO
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE