GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Barcelona prvi put pobijedila Juventus u Torinu

Barcelona prvi put pobijedila Juventus u Torinu
LIGA PRVAKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.10.2020 / 22:59
Autor: SEEbiz / Klix.ba
TORINO - U derbi susretu večerašnjeg programa Lige prvaka Barcelona je kao gost pobijedila Juventus rezultatom 0:2 u 2. kolu grupe G.

Gledali smo vrlo dobar meč u Torinu, a vodeći gol vidjeli smo u 12. minuti kada je Dembele šutirao sa vrha šesnaesterca, lopta je na putu do gola pogodila Chiesu i završila je u mreži za 0:1.

Trijumf katalonskog diva potvrdio je Messi iz jedanaesterca u 91. minuti, nakon što je prethodno Bernardeschi u svom kaznenom prostoru srušio Fatija.

Barca je generalno bila mnogo bolji rival, propustila je nekoliko izvrsnih prilika, ali vrijedi spomenuti da su čak tri gola poništena Juventusovom Alvaru Morati zbog ofsajda, nakon pregleda VAR-a.

Naš Miralem Pjanić protiv bivšeg kluba je odigrao sjajnih 90 minuta, a ovo je bila prva pobjeda u historiji katalonskog tima na gostovanju protiv Juventusa.

U istoj grupi Ferencvaroš i Dynamo Kijev su remizirali 2:2 (Nguen 59' , Boli 90' / Tsygankov 28', Da Pena 41'). U mađarskom sastavu do 86. minute igrao je Adnan Kovačević, dok Eldar Ćivić nije konkurirao za utakmicu.

U grupi E Sevilla je na svom terenu savladala Rennnes sa 1:0, a gol odluke postigao je Nizozemac De Jonog u 56. minuti. Nešto ranije, Chelsea je kao gost bio bolji od Krasnodara rezultatom 0:4.

Grupa E:

Krasnodar - Chelsea 0:4 (Hudson-Odoi 37', Werner 76' pen., Zyech 79', Pulišić 90')
Sevilla - Rennes 1:0 (De Jong 56')

Tagovi: Barcelona, Juventus, Ousmane Dembele, Lionel Messi, Miralem Pjanić, Alvaro Morata
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE