GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Barcelona prodaje Coutinha za smiješan iznos

Barcelona prodaje Coutinha za smiješan iznos
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.07.2021 / 07:16
Autor: SEEbiz / Index.hr
BARCELONA - Barcelona je navodno spremna prihvatiti ponudu od 25 milijuna eura kako bi realizirala prodaju Philippea Coutinha i to samo tri i pol godine nakon što ga je dovela u transferu uz Liverpoola koji je platila 122 milijuna eura, a koji je uz bonuse mogao rasti do 167 milijuna eura.

Coutinho se nije nametnuo u Barceloni te ga je klub u sezoni 2019./20. proslijedio na posudbu u minhenski Bayern s kojim je tad osvojio njemačko prvenstvo, tamošnji kup i Ligu prvaka.

Osim što na Coutinha u Barceloni ne gledaju kao na igrača koji im je neophodan, klub mora u rasprodaju kako bi uspio Lionelu Messiju ponuditi novi unosni ugovor, a da ne prekrši pravila financijskog fair-playa. Ofenzivni veznjak iskoristiv i na obje krilne pozicije ima tek 29 godina, skupio je 63 nastupa za brazilsku reprezentaciju, i za mnoge će, uvjereni su španjolski mediji, biti prihvatljiv mamac po toj cijeni.

Coutinho je u prošloj sezoni odigrao tek 14 utakmica za Barcelonu, mučeći se s raznim ozljedama. Postigao je tri i suigračima namjestio dva gola. Ukupan učinak za katalonski klub iznosi mu 90 utakmica, 23 gola i 14 asistencija.

Tagovi: Barcelona, Philippe Coutinho
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE