GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Barcelona odbila 250 milijuna za Messija

Barcelona odbila 250 milijuna za Messija
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.11.2020 / 14:57
Autor: SEEbiz / H
BARCELONA - Barcelona je 2006. odbila ponudu Intera vrijednu 250 milijuna eura za Lionela Messija, otkrio je bivši Barcin predsjednik Joan Laporta u razgovoru za Radio Onda Cero.

Laporta je bio predsjednik Barcelone od 2003. do 2010. godine, a sada je i službeno objavio svoju kandidaturu da ponovno postane predsjednik nakon ostavke Josepa Maria Bartomeua.

“Odbili smo ponudu od 250 milijuna eura koju je 2006. poslao Inter. Massimo Moratti ga je želio dovesti u svoj klub," kazao je Laporta pod čijim vodstvo je Barca osvojila 12 trofeja pri čemu dvije Lige prvaka i četiri naslova španjolskog prvaka.

“Nitko tko voli Barcelonu ne može sumnjati u Messija. Nadam se da ću biti izabran za predsjednika i onda ću razgovarati s njim," dodao je.

Katalonski div se nalazi u teškoj financijskoj situaciji i vodstvo kluba je dogovorilo smanjenje plaća igračima i članovima stručnog stožera te tako uštedio 122 milijuna eura u ovoj sezoni, te 50 milijuna eura kroz naredne tri godine.

Španjolski mediji navode kako su dugovi Barcelone veći od 400 milijuna eura.

"Imamo i plan za oporavak dramatične ekonomske situacije u klubu," nastavio je Laporta.

"Ne možemo popraviti svijet, ali ga možemo učiniti boljim mjestom i to želimo učiniti napornim radom, strašću i ljubavlju. Želimo donijeti sreću ljudima, to nije izborno obećanje. To je etička, građanska i moralna obveza," naglasio je Laporta.

Izbori za predsjednika Barcelone su 24. siječnja iduće godine.

Tagovi: Barcelona, Lionel Messi, Joan Laporta, Inter
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE