GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Barcelona bez komentara na navodni interes za Sosu

Barcelona bez komentara na navodni interes za Sosu
GLASINE?
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.04.2022 / 12:32
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Hrvatski reprezentativni branič Borna Sosa (24) jedan je od potencijalnih nogometaša koje bi mogla dovesti Barcelona kao zamjenu za lijevog beka Jordija Albu (33), izvijestila je u utorak internetska stranica njemačkog izdanja Sky Sporta.

Sosa, koji je ponikao u zagrebačkom Dinamu, od 2018. godine igra za njemački Stuttgart. Taj klub zauzima 15. mjesto među 18 klubova prve njemačke lige.

Sky Sports je naveo kako je Sosu, koji ima pet nastupa za Hrvatsku, gledao Barcelonin skaut tijekom posljednje utakmice Stuttgarta.

Hrvatski lijevi bek ima ugovor s tim klubom do ljeta 2025. godine, no prema istom izvoru u ugovoru ima klauzulu prema kojoj može otići ranije za 25 milijuna eura ako Stuttgart ispadne u drugu ligu.

Glasnogovornik Barcelone ovu je vijest nazvao glasinom.

"Nikada ne komentiramo glasine s tržišta. Potvrđujemo samo prelaske kada se dogode jer bismo u suprotnom svaki dan potvrđivali ili demantirali moguće transfere", rekao je glasnogovornik Ricard Amoros za Hinu.

Sosa je nedavno dvojio hoće li nastupati za reprezentaciju Hrvatske ili Njemačke, ali na kraju je završio u sastavu hrvatskog izbornika Zlatka Dalića koji priprema momčad za Svjetsko prvenstvo u prosincu.

Španjolski reprezentativac Jordi Alba, jedan od najstarijih igrača Barcelone, ima ugovor do ljeta 2024. godine. Barcelona, koja je ove sezone bila u krizi te ispala iz grupne faze Lige prvaka, nalazi se na drugom mjestu u španjolskom prvenstvu sa 12 bodova zaostatka za vodećim Real Madridom.

Tagovi: Barcelona, Borna Sosa, Stuttgart, Jordi Alba
PROČITAJ I OVO
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NEOČEKIVANO
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NAŠICE - Uprava RK NEXE-A i trener Veselin Vujović danas su donijeli odluku o prekidu suradnje.
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE