GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bale: Gladan sam i motiviran

Bale: Gladan sam i motiviran
POVRATNIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.09.2020 / 11:29
Autor: SEEbiz / Index.hr
LONDON - Tottenham je u subotu predstavio dvije najznačajnije ovosezonske prinove, dojučerašnje igrače Real Madrida - povratnika Garetha Balea te Sergija Reguilona.

Bale je iz Tottenhama prešao u Madrid 2013. godine kao 24-godišnjak za tada rekordnu odštetu od 100 milijuna eura. Sedam godina kasnije vraća se kao veteran koji je prošle sezone ubilježio samo 20 nastupa od prosječno 60-ak minuta po utakmici.

"Lijepo je vratiti se, ovo je vrlo poseban klub za mene, tu sam stvorio ime, fantastičan klub s fantastičnim navijačima. Nevjerojatno je da sam se vratio i nadam se da ću uskoro biti spreman da krenem i zaista pomognem momčadi s nadom da ćemo osvojiti poneki trofej", rekao je Velšanin u razgovoru za Dugout nakon predstavljanja.

Navijači Tottenhama već dugo su se potajno nadali povratku, uvijek se činilo da je to scenarij za njegovu karijeru.

"Kad sam otišao, uvijek sam se nekako nadao da ću se vratiti i sad se ukazala prilika. Mislim da ću se dobro uklopiti, ovo je dobar trenutak za mene da se vratim, gladan sam i motiviran. Nadam se da ću dobro igrati i jedva čekam da krenem", zaključio je Bale.

Za razliku od Balea, koji je stigao na (zasad) jednogodišnju posudbu, 23-godišnji ljevonogi branič Reguilon došao je za odštetu od 30 milijuna eura i potpisao petogodišnji ugovor.

"Sretan sam što sam tu, želim raditi sa suigračima, upoznati grad, ali nogomet mi je na prvom mjestu. Sviđaju mi se klupska filozofija i vizija, sviđa mi se trener, zbog toga sam želio doći ovdje, želim napredovati kao igrač. Tottenham ima vrhunske igrače i vrhunskog menadžera, jedva čekam početi raditi s njima. Vidio sam trening-centar, nevjerojatan je. Nisam očekivao da će biti tako velik i lijep", opisivao je prve dojmove Reguilon za Dugout.

"Mislim da sam sad u najtežoj ligi na svijetu, jedva čekam početak nove avanture", dodao je.

Osim života u Londonu i suradnje s Joseom Mourinhom, Reguilona su u Tottenham privukle i Baleove riječi.

"Puno sam razgovarao s Baleom o svemu, o klubu, o gradu, o novom stadionu. Vidio sam ga samo na fotografijama, izgleda ludo. Jedva čekam zaigrati tamo, a pogotovo kad se vrate navijači koji će stvoriti atmosferu kakvu trebamo da bismo postigli velike stvari ove sezone", objasnio je bivši Realov junior koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Sevilli i s njom osvojio Europa ligu. U tom će natjecanju ove sezone igrati i Spursi.

"Samo jedanput samo igrao Europa ligu i imao sam sreće da je osvojim. To je sjajno natjecanje koje, naravno, želimo osvojiti. Kao momčad moramo težiti da uvijek budemo među najboljima i osvajamo trofeje", zaključio je Reguilon.

Tagovi: Gareth Bale, Tottenham, Sergio Reguilon
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE