GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Badeljov gol za pobjedu Genoe

Badeljov gol za pobjedu Genoe
ITALIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.04.2022 / 21:14
Autor: SEEbiz / H
GENOVA - Hrvatski reprezentativac Milan Badelj postigao je pogodak kojim je Genoa na svom stadionu svladala Cagliari sa 1-0 u 34. kolu talijanske Serie A i tako uvećala svoje izglede za ostanak u prvoligaškom društvu.

Badelj je pogodak postigao u 89. minuti, kad se pokraj nekadašnjeg suigrača iz reprezentacije Marka Roga uspio izboriti za loptu i pogoditi donji desni kut gostujućih vrata.

Milan Badelj je odigrao cijelu utakmicu za Genou, a Rog je za Cagliari igrao od 77. minute.

Genoa je još uvijek u zoni ispadanja sa 25 bodova, ali sada zaostaje samo tri boda za Cagliarijem koji sa 28 bodova drži spasonosno 17. mjesto.

Nevjerojatan preokret vidjeli su navijači Empolija, čija je momčad od 80. do 87. minute u dvoboju protiv Napolija preokrenula zaostatak od 0-2 u pobjedu 3-2.

Golovima Driesa Mertensa (44) i Lorenza Insignea (53) gosti su vodili 2-0, da bi se potpuno raspali u sedam minuta. Liam Henderson je u 80. minunti smanjio zaostatak Empolija, a veliki preokret je s dva pogotka kreirao Andrea Pinamonti (83, 87) koji je tako došao do 12 golova u ovoj sezoni Serie A.

Napoliju je ovo težak udarac u borbi za prvaka Italije, jer je s utakmicom više ostao na pet bodova zaostatka za vodećim Interom, te četiri boda iza Milana. Empoli je sa 37 bodova na 14. mjestu i prebrodio sve brige oko ostanka u prvoligaškom društvu.

Bologna i Udinese su osvojili po bod odigravši 2-2. Domaćin je poveo golom Hickeyja u 6. minuti, a Udinese je odgovorio pogocima Udogiea (25) i Successa (46). Bod Bologni donio je Sansone (59).

Filip Benković je ostao na klupi za pričuve Udinesea.

Nogometaši Salernitane pobijedili su na domaćem terenu Fiorentinu 2-1 u prvom nedjeljnom ogledu. Ostvarila je time momčad iz Salerna treću prvenstvenu pobjedu u nizu s kojom se pomaknula sa samog dna ljestvice, gdje su boravili kroz cijelu sezonu.

Salernitana je povela golom Đurića u devetoj minuti. Izjednačio je Saponara u 64., a u 76. minuti domaći strijelac Đurić je izašao iz igre te ga je na travnjaku zamijenio Bonnazoli. Upravo je on golom u 79. minuti odlučio pobjednika.

Tagovi: Milan Badelj, Genoa, Marko Rog
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE