GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

ATP Rim: Ćorić u drugom kolu

ATP Rim: Ćorić u drugom kolu
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.09.2020 / 17:13
Autor: SEEbiz / H

RIM - Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u ponedjeljak u drugo kolo teniskog ATP turnira iz Masters serije u Rimu nakon što je u prvom kolu, poslije dva sata igre, sa 6-4, 6-4 pobijedio Čileanca Cristiana Garina.

U prvom setu je Ćorić suparniku tri puta uzimao servis, a svoj je gubio dva puta. U drugom setu je Čileanac odmah na početku izgubio servis, i onda još jednom za vodstvo Ćorića od 4-1. No tada Ćorić gubi svoj servis i Garin smanjuje na 4-2. Međutim, to mu nije bilo dovoljno jer je Ćorić uspio zadržati kontrolu nad igrom do kraja.

U meču je Ćorić servirao pet aseva, a Čileanac četiri, no Garin je napravio čak 11 dvostrukih pogrešaka. Ćorić je bio bolji i na prvom i na drugom servisu.

Ovo je bio treći međusobni ogled Čileanca, 21. na ATP ljestvici, i Ćorića koji je 23. U drugom kolu će hrvatski tenisač igrati protiv boljeg iz susreta između Amerikanca Taylora Fritza, 19. na ATP ljestvici s kojim je do sada igrao tri puta i sva tri puta ga je pobijedio, i Talijana Stefana Travaglie, 84, tenisača svijeta.

Tagovi: Borna Ćorić, Cristian Garin
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE