GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Atletico šokirao Liverpool

Atletico šokirao Liverpool
LIGA PRVAKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.03.2020 / 23:54
Autor: SEEbiz
LIVERPOOL - Atletico Madrid je na Anfieldu slavio protiv europskog prvaka Liverpoola nakon produžetaka sa 3-2 čime je potvrdio pobjedu 1-0 iz prve utakmice.

"Redsi" su nakon 90 minuta pobijedili sa 1-0 izjednačivši rezultat iz prve utakmice, a u sjajnom produžetku vidjeli smo još četiri gola za konačno slavlje Španjolaca. U junaka se prometnuo Marco Llorente koji je zabio dva gola za "Los Colchonerose" (97, 105), a među strijelce se upisao i Alvaro Morata (120+1). Golove za Liverpool zabili su Georginio Wijnaldum (43) i Firmino (94).

Dejan Lovren nije konkurirao za sastav Liverpoola, dok je Šime Vrsaljko ušao u igru u 91. minuti.

Pred praznim tribinama pariškog Parka Prinčeva PSG je pobijedio Borussiju Dortmund sa 2-0 (2-0) i tako nadoknadio prednost gostiju iz prve utakmice (2-1).

Vodeći pogodak za Parižane postigao je Neymar (28), a konačnih 2-0 postavio je Bernat (45+1). Gosti su završnicu dvoboja odigrali s igračem manje, nakon što je u 89. minuti isključen Emre Can zbog naguravanja s Neymarom.

PSG se pridružio talijanskoj Atalanti i njemačkom RB Leipzigu koji su plasman u četvrtfinale izborili u utorak.

Sljedećeg tjedna trebale bi biti odigrane preostale uzvratne utakmice osmine finala. U utorak, 17. ožujka, Manchester City će pred svojim navijačima braniti prednost 2-1 iz prvog dvoboja s Real Madridom, dok bi Juventus trebao anulirati minimalan poraz iz Lyona (1-0). U srijedu, 18. ožujka, Bayern će u Muenchenu braniti prednost 3-0 iz prvog dvoboja protiv Chelseaja, Barcelona će ugostiti Napoli na praznom Nou Campu. Dvoboj u Napulju završio je 1-1.

Tagovi: Atletico Madrid, Liverpool, Marco Llorente, Alvaro Morata
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE