GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Atletico Madrid odbio Ronalda zbog straha od navijača

Atletico Madrid odbio Ronalda zbog straha od navijača
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.09.2021 / 18:56
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Španjolski nogometni prvak Atletico Madrid imao je priliku ovoga ljeta angažirati Cristiana Ronalda, međutim "Colchonerosi" su odustali od transfera zbog straha od reakcije svojih navijača.

Nakon što je postalo jasno da će Cristiano Ronaldo napustiti Juventus, njegov menadžer Jorge Mendes prvo ga je ponudio španjolskom prvaku Atletico Madridu.

Prema Carrusel Deportivu, sportskom programu koji se emitira na Cadena SER, Mendes je Diegu Simeoneu ponudio portugalskog majstora, međutim čelnici kluba strahovali su od reakcije svojih navijača s obzirom da je CR7 devet godina proveo u Real Madridu.

Nakon što je Atletico odbio ponudu, činilo se kako je Manchester City najveći favorit. Međutim, "Građani" su se povukli iz pregovora, što je ostavilo otvorena vrata za Ronaldov povratak u Manchester United, čiji je dres nosio od 2003. do 2009.

Ronaldo je za United potpisao ugovor na dvije godine, a Juventus je navodno dobio 23 milijuna eura odštete. Prema pisanju "otočkih" medija Portugalac će na Old Traffordu zarađivati 25 milijuna eura po sezoni.

Ronaldo je u prva dva nastupa za "Crvene vragove" zabio tri gola. Dva u pobjedui protiv Newcastle uniteda (4-1), a jedan u nedjeljnom trijumfu protiv West Hama (2-1).

Tagovi: Atletico Madrid, Cristiano Ronaldo
PROČITAJ I OVO
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE