GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Atletico Madrid: Ne dovodimo Rakitića

Atletico Madrid: Ne dovodimo Rakitića
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.04.2020 / 20:04
Autor: SEEbiz / H

MADRID - Nogometni klub Atletico Madrid poručio je u utorak da ne namjerava na ljeto dovesti hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića iz Barcelone, odbacivši medijske špekulacije.

Novine Mundo Deportivo izvijestile su ranije tijekom dana, ne navodeći izvor informacije, kako je „Atlético spreman dovesti Rakitića“ kojeg želi prodati Barcelona.

„S naše strane nema ničega“, rekao je dužnosnik Atlética u telefonskom razgovoru za Hinu.

Posljednjih dana je, dok traja suspenzija španjolskog prvenstva zbog koronavirusa, Mundo Deportivo pisao i o interesu Milanu te Seville za Rakitića.

Glasnogovornici Barcelone i Milana su to nazvali „medijskim špekulacijama“ odbivši ih komentirati. Rakitićev zastupnik je poručio da ne komentira medijske napise oko mogućih transfera.

Rakitić, 32-godišnji vezni igrač, s Barcelonom ima ugovor do ljeta 2021. godine a ranije je poručivao da ondje želi ostati što duže. Odigrao je 299 utakmica od dolaska u katalonski klub 2014. godine.

Od 13. ožujka se nalazi u svojoj kući u predgrađu Barcelone gdje individualno vježba dok u Španjolskoj traje izvanredno stanje.

Tagovi: Atletico Madrid, Ivan Rakitić, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE