GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Athletic srušio snove Diega Simeonea

Athletic srušio snove Diega Simeonea
DERBI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.04.2021 / 23:02
Autor: SEEbiz / Klix.ba
BILBAO - Momčad Atletico Madrida doživjela je četvrti poraz u ovoj sezoni španjolske La Lige, a njih je u susretu 32. kola pobijedio Athletic Bilbao rezultatom 2:1.

Već na samom početku utakmice Athletic Bilbao dolazi u vodstvo. Nakon akcije po desnoj strani lopta je došla do Alejandra Berenguere koji glavom šalje loptu u mrežu Jana Oblaka i svom timu donosi prednost.

Correa je u 28. minuti mogao poravnati na 1:1, ali je šutirao pored gola, da bi do poluvremena domaći tim preko Villalibrea i Sanceta propustio dvije izgledne šanse da dođe do drugog pogotka.

Atletico Madrid se u meču vraća u 77. minuti kada je Savić nakon kornera pogodio za 1:1 i tako svom timu vratio nadu da mogu osvojiti tri boda, no kada se očekivalo da će gosti iz Madrida postići drugi gol i doći do pobjede, uslijedio je hladan tuš na drugoj strani jer je Inigo Martinez u 86. minuti pogodio za 2:1 i, ispostavit će se na kraju, pobjedu domaćeg tima.

Bez obzira na večerašnji poraz, Atletico Madrid ostaje na prvom mjestu sa 73 osvojena boda, dva više od Real Madrida i Barcelone, s tim da katalonski tim ima i utakmicu manje te šansu da nakon 33 odigrane utakmice preuzme vrh tabele.

U narednom meču Atletico Madrid će gostovati Elcheu, Real Madrid igra domaći susret protiv Osasune, a Barcelona na svom terenu igra protiv Granade.

Zanimljivo, Atletico Madrid će 9. svibnja igrati protiv Barcelone na Nou Camp stadionu i vjerojatno će to biti susret u kojem će se odraditi titula prvaka.

Tagovi: Athletic Bilbao, Atletico Madrid, Inigo Martinez, Stefan Savić, Barcelona, Diego Simeone
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE