GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Asistencija Perišića u visokoj pobjedi Tottenhama

Asistencija Perišića u visokoj pobjedi Tottenhama
PREMIERSHIP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.09.2022 / 20:48
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Nogometaši Tottenhama slavili su kod kuće protiv Leicestera s 6-2 u 7. kolu Engleske lige, a asistenciju je upisao Ivan Perišić.

Perišić je asistirao za drugi gol.

"Fenjeraš" Leicester je poveo u susretu protiv Tottenhama, Youri Tielemans je pogodio iz jedanaesterca u šestoj minuti. Dvije minute kasnije Harry Kane izjednačio je za Tottenham, Eric Dier doveo je domaćina u vodstvo u 21. minuti ma dodavanje Perišića, no četiri minute prije kraja poluvremena izjednačion je bio James Maddison. Nakon dvije minute drugog poluvremena Rodrigo Bentancur postiže treći pogodak za domaće, da bi Son Heung-Min postigao hat-trick u 73., 84. i 86. minuti. Južnokorejski napadač u igru je ušao tek u 59. minuti.

Tottenham je na vrhu s 17 bodova, koliko ima i City.

Ranije su Newcastle i Bournemouth remizirali 1-1, Alexander Isak je izjednačio za domaći United u 67. minuti nakon što je Philip Billing pet minuta ranije doveo goste u vodstvo.

Tagovi: Ivan Perišić, Tottenham, Harry Kane, Son Heung-Min, Eric Dier
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE