GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Arsenal razbio Tottenham u prvom poluvremenu

Arsenal razbio Tottenham u prvom poluvremenu
PREMIERSHIP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.09.2021 / 20:22
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Nogometaši Arsenala slavili su u velikom sjeverno-londonskom derbiju. U ogledu 6. kola Premier lige na Emiratesu su pobijedili Tottenham 3-1.

Arsenal je kompletnu priču u ovom ogledu zaključio u prvom poluvremenu kada je postigao tri pogotka. Smith-Rowe i Saka su po jednom bili strijelci i asistenti, dok je još jedan gol zabio Aubameyang za rušenje velikog suparnika.

Sve što je Tottenham učinio do kraja utakmice jest počasni pogodak Južnokorejca Sona u 79. minuti.

Arsenal je ovu premierligašku sezonu otvorio s tri poraza u nizu i bez postignutog pogotka. No, potom su uslijedile dvije teške i minimalne 1-0 pobjede protiv Norwicha i Burnleyja te ova pobjeda protiv Tottenhama koja je dokaz izlaska Arsenala iz startne krize.

Računajući i pobjedu protiv Wimbledona u Liga kupu igrači Arsenala su u zadnje četiri utakmice ostvarili četiri pobjede i razliku pogodaka 8-1.

Tottenham je, pak, izgubio treću prvenstvenu utakmicu u nizu, a i prethodno su primali po tri pogotka (Crystal Palace i Chelsea po 0-3).

Tagovi: Arsenal, Tottenham, Pierre-Emerick Aubameyang
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE