GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Arsenal, Liverpool, Manchester United i Tottenham se povlače iz Superlige

Arsenal, Liverpool, Manchester United i Tottenham se povlače iz Superlige
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.04.2021 / 07:32
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Engleski prvoligaši Arsenal, Manchester United, Liverpool i Tottenham odlučili su istupiti iz novoosnovane Superlige.

Ranije su mediji objavili da se iz Superlige povlače i Manchester City i Chelsea, a onda je Manchester City prvi službeno objavio odluku o odustajanju.

"Nakon što smo vas saslušali, kao i širu nogometnu zajednicu ovih par posljednjih dana, povlačimo se iz projekta Superlige. Napravili smo pogrešku i zato se ispričavamo", objavljeno je službenom twetter profilu Arsenala.

Od engelskih klubova jedino još Chelsea nije službeno objavio da se povlači iz ovog kontroverznog projekta, ali prema pisanju medija pitanje je trenutka kada će klub sa Stamford Bridgea to učiniti.

U ponedjeljak je odjeknula vijest da je 12 bogatih europskih klubova postiglo kasno u nedjelju dogovor o osnivanju novog nogometnog natjecanja Superlige u kojoj bi sudjelovalo 20 klubova. Predsjednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez izabran je za predsjednika Superlige. Vijest o toome oštro su osudili i UEFA i FiFA, politički svijet a njemački klubovi Bayern i Borussija te francuski PSG su odbili sudjelovanje u tom projektu.

Nakon ovih odustajanja u Superlig ostaje samo šest klubova: Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Milan, Inter i Juventus.

Tagovi: Arsenal, Liverpool, Manchester United, Tottenham, Superliga
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE