GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Antolić odlazi iz Dinama, navijači će podržati Barišića

Antolić odlazi iz Dinama, navijači će podržati Barišića
RASPLET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.02.2023 / 23:32
Autor: SEEbiz / index.hr
ZAGREB - Odlučujuća izborna skupština Dinama, koja će se održati 9. ožujka, vjerojatno će donijeti pobjedu Mirku Barišiću u borbi protiv Zdravka Mamića za prevlast u klubu. No, u novoj vladajućoj garnituri kluba neće biti Krešimira Antolića koji se odlučio povući jer smatra da je u ovoj situaciji preveliki uteg za Barišićevu struju.

Na njegovom odlasku inzistiraju skupštinari, koji su spremni okrenuti leđa Mamiću i podržati Barišića, ali i navijači, koji se nadaju da će dobiti osam predstavnika u novoj Skupštini. Njihovih navodno osam glasova plus glasovi "prebjega" iz Mamićeva tabora trebali bi biti ključni u pobjedi Barišića i eliminaciji osuđenoga kriminalca Zdravka Mamića iz kluba za sva vremena, piše Index.

Barišiću će za pobjedu trebati ruke klupskih povjerenika s najvećim brojem upisanih članova, a to će vjerojatno biti predstavnici BBB-a koji su desetak dana skupljali potpise kako bi na taj način dobili mjesto u Skupštini nakon što je grad odlučio da osam dosadašnjih povjerenika kluba u Skupštini nije bilo verificirano na pravi način.

Njihov je glavni zahtjev, koji su ponovili Barišiću na sastanku, da se Antolića makne iz kluba i, ako se to dogodi, spremni su podržati Barišića na izbornoj skupštini. Svjestan da bi mu njihovi glasovi mogli biti presudni, Barišić je spreman otpisati Antolića.

Tako bi Antolić mogao ostati bez funkcije u novom sazivu klupskog vodstva iako je dugo upravo on bio jedan od glavnih protagonista borbe za Dinamo koja traje već tri mjeseca. No, Barišić bi ga za takvu "žrtvu" nagradio pozicijom projekt menadžera u projektu gradnje novog stadiona ili bi Antolić dobio otpremninu i otišao.

U svakom slučaju, njegova je era, kao i era njegova dugogodišnjeg šefa Zdravka Mamića, čini se, gotova. Mamić je nedavno rekao da je "digao ruke" od Dinama, ali prava istina je da će 9. ožujka pokušati izvršiti završni udar kako bi vratio vlast.

Tagovi: Krešimir Antolić, Dinamo, Mirko Barišić, Zdravko Mamić, amra Peternel, Vlatka Peras, Srećko Ferenčak
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE