GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Antetokounmpo predvodio Buckse u pobjedi nad Rocketsima

Antetokounmpo predvodio Buckse u pobjedi nad Rocketsima
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.12.2021 / 09:22
Autor: SEEbiz / H
HOUSTON - Giannis Antetokounmpo imao je sjajnu večer u pobjedi svojih Milwaukee Bucksa 123-114 nad domaćim Houston Rocketsima u petak kada je zabio 41 koš i ugrabio 17 skokova.

Pratili su ga Khris Middleton i Bobbyj Portis Jr. sa 21 košem svaki. Rocketse, kojima je ovim porazom prekinut niz od sedam pobjeda, predvodio je Garrison Mathews sa 23 koša od čega je šest trica, dok su Christian Wood i Armoni Brooks ubacili svaki po 21 koš.

Brooklyn Nets su sa 113-105 u gostima pobijedili Atlanta Hawkse, a Kevin Durant je za slavlje svoje momčadi upisao 31 koš, dok je James Harden dodao 20 koševa i 11 asistencija.

U redovima Atlante najbolji je bio Trae Young sa 31 pogotkom i deset asistencija.

Phoenix Suns su kod kuće, iako su bili bez svoja dva najbolja igrača Devina Bookera u Deandre Aytona, sa 111-90 nadigrali Boston Celticse. Najbolji strijelac pobjedničke momčadi bio je JaVale McGee sa 21 košem i 15 skokova.

Los Angeles Lakers su na gostovanju sa 116-95 nadigrali Oklahoma City Thunder, a LeBron James, koji je igrao od početka, ubacio je 33 koša. Oklahoma City, koja je promašila svojih prvih 12 trica, predvodio je rookie Tre Mann sa 19 koševa.

Indiana Pacers, predvođeni Carisom LaVertom, bili su bolji od gostujućih Dallas Mavericksa sa 106-93.
Domantas Sabonis je dodao 24 koša i deset skokova za treću uzastopnu pobjedu Pacersa.

Slovenac Luka Dončić je ubacio 27 koševa uz devet skokova i isto toliko asistencija za Maverickse kojima je ovo deveti poraz u zadnjih 12 utakmica.

Charlotte Hornets su kod kuće sa 124-123 pobijedili Sacramento Kings zahvaljujući slobodnom bacanju Codyja Martina 5.5 sekundi prije kraja.

Toronto Raptors su sa 90-87 bili bolji od New York Knicksa, Cleveland Cavaliers sa 123-106 od Minnesota Timberwolvesa u Minneapolisu, a New Orleans Pelicans kod kuće sa 109-93 od Detroit Pistonsa.

Tagovi: Giannis Antetokounmpo, Khris Middleton, Milwaukee Bucks, Kevin Durant, Brooklyn Nets
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE