GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ante Žižić nakon pada udario glavom u parket i hitno je hospitaliziran

Ante Žižić nakon pada udario glavom u parket i hitno je hospitaliziran
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.05.2022 / 07:35
Autor: SEEbiz / H
TEL AVIV - Košarkaši Maccabija iz Tel Aviv ovog su ponedjeljka u 25. kolu izraelske košarkaške lige ugostili Hapoel iz Haife.
Loše vijesti stižu iz Tel Aviva gdje je u prvom planu bio Ante Žižić koji je doživio ozljedu pred kraj druge četvrtine.

Kako prenosi Sportklub, protivnički igrač je ulazio u reket kada ga je dočekao Žižićev suigrač Evans, dok se hrvatski košarkaš nalazio iza njega. Evans je zauzeo obrambeni stav, a u tom širenju ruku udario ga je nehotice lijevom rukom po glavi.

Hrvatski centar je i udario glavom u parket što je dodatno pogoršalo situaciju.

Prema prvim informacijama, Žižić je u trenutku pada bio svjestan, ali su ga liječnici uspavali prije iznošenja sa parketa.

Žižić je iznesen sa terena i odmah prevezen u bolnicu. Službene potvrde o onome što se dogodilo nema. Klub je samo potvrdio da je u bolnici zbog ozljeda glave.

Kako doznaju 24 sata, sve se to dogodilo pred očima njegove zaručnice, dok neki od igrača Maccabija od šoka nisu mogli zadržati suze. Izgubio je svijest nakon udarca, pretpostavljali su da je progutao jezik. Svi su bili jako zabrinuti, molili su se i nadali da je ipak sve u redu, a nakon što su mu nekoliko minuta davali kisik, Ante je došao k sebi.

Liječnici su ga iz predostrožnosti uspavali i odveli u bolnicu na daljnje pretrage. Tamo se i probudio. S njim je u bolnicu otišla njegova zaručnica, hrvatski košarkaš Dragan Bender i još neki ljudi iz kluba.

'Svi ste vidjeli što se dogodilo, u bolnici je, u dobrim rukama i nadamo se da nije ništa ozbiljno', rekao je glasnogovornik Maccabija prisutnim novinarima.

Tijekom drugog poluvremena stigle su dobre vijesti. Žižić se probudio nakon čega su ga podvrgnuli daljnjim pretragama, a iz bolnice su poručili kako će sve biti u redu s hrvatskim košarkašem.

Zanimljivo, prvo što je pitao nakon što je došao k sebi, bilo je kako igraju njegovi suigrači.

Izgledalo je strašno, ali srećom, bez većih posljedica.

Tagovi: Ante Žižić, Makabi
PROČITAJ I OVO
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE