GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ancelotti potvrdio da ga traže Brazilci

Ancelotti potvrdio da ga traže Brazilci
POTVRDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.04.2023 / 17:44
Autor: SEEbiz
MADRID - Talijanski izbornik Carlo Ancelotti potvrdio je interes Brazilskog nogometnog saveza (CBF) za preuzimanje reprezentacije peterostrukih svjetskih prvaka.

Šezdesettrogodišnjak je uzbuđen zbog mogućnosti da vodi Selecao, ali će, barem prema vlastitim uvjeravanjima, ostati u Real Madridu do kraja ugovora.

Talijan je danas na press konferenciji uoči utakmice španjolskog prvenstva između Reala i Valladolida potvrdio da ga Brazilci žele na selektorskoj stolici. Tamo bi naslijedio Titea koji je s klupe peterostrukog prvaka otišao nakon ispadanja u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru. Dužnost privremenog izbornika obnaša Ramon Menezes.

Ancelottiju ugovor s kraljevskim klubom istječe u lipnju sljedeće godine, a iskusni strateg danas je istaknuo kako će se pridržavati tog dogovora. “Istina je, brazilski savez me želi na klupi reprezentacije. To mi laska i uzbuđuje me u isto vrijeme”, rekao je Talijan. "Naravno da ću poštovati dogovor koji imam s Realom i odraditi ugovor do kraja", dodao je.

Talijan koji je s brojnim klubovima osvajao i domaće i najveće europske lovorike, sretan je u Realu, ali kako kaže, ne vidi budućnost. “U mom slučaju sve je jednostavno. Imam važeći ugovor i želim ga odraditi do kraja jer volim Real Madrid. Nitko ne zna što će se dogoditi nakon isteka ugovora”, rekao je 63-godišnjak koji je tijekom uspješne trenerske karijere vodio i Juventus, Milan, Chelsea, Paris Saint-Germain i Bayern München. S Real Madridom je ove sezone na drugom mjestu španjolske lige, 12 bodova iza vodeće Barcelone.

Tagovi: Carlo Ancelotti, Real Madrid, Brazil
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE