GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aleksandar Atanasijević zaražen koronavirusom

Aleksandar Atanasijević zaražen koronavirusom
ZARAZA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.06.2020 / 20:45
Autor: SEEbiz / B92
BEOGRAD - Srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević zaražen je virusom Covid-19.

Korektor reprezentacije Srbije je bio pozitivan na testu i, kako je istakao, ima lakšu kliničku sliku ove bolesti.

Atanasijević je najteže dane pandemije koronavirusa proveo u Italiji, gde je bilo žarište, a zaražen je tek po dolasku u Srbiju.

"Pozitivan sam na virus korona. Još ne znam gde sam ga dobio, preslišavam se s kim sam sve bio u kontaktu. Nadam se da nisam nikome preneo zarazu, mojim roditeljima i prijateljima. O tome sada razmišljam i normalno želim da što pre ozdravim", rekao je za "Novosti" Atanasijević.

Popularni Bata je u Peruđi, gde igra već nekoliko godina, proveo dva meseca u karantinu i ujedno se oporavljao od operacije kolena.

Prvi simptom bila je povišena temperatura.

"I sada imam blagu temperaturu. Ustvari, da nisam pre mesec dana u Peruđi operisao koleno, ne bi mi opao imunitet i verovatno bih bio asimptomatičan. A u bolnici u Peruđi sam posle operacije imao i lakšu upalu pluća. Kako je tamo epidemija bila mnogo jača nego u Srbiji, pet puta su me testirali i uvek sam bio negativan. I pre nego što sam se vratio u Beograd testirao sam se kako ne bih morao u karantin", ističe Atanasijević i zaključuje:

Doktori su me pregledali, uradili neophodne analize, snimali pluća i, srećom, sve je u redu. Zato su me poslali na kućno lečenje, dve nedelje moram da budem u samoizolaciji. Kažu i da virus nije više tako jak, ali je očigledno da čovek nikako ne sme da se opusti. Daće Bog da sve prođe kako treba i da što pre ozdravim".

Podsetimo, u prvim danima epidemije, od Covid-19 virusa je oboleo i libero Nikola Rosić, koji je virus preležao na beogradskom Sajmu.

Tagovi: Aleksandar Atanasijević, koronavirus
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE