GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aguero i Dembele ponovno treniraju

Aguero i Dembele ponovno treniraju
BARCELONA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.10.2021 / 19:39
Autor: SEEbiz / H
BARCELONA - Novi tjedan donio je dobre vijesti za Barcelonina trenera Ronalda Koemana, koji je u ponedjeljak na treningu po prvi put u ovoj sezoni imao potencijalno vodeći napadački dvojac, Argentinca Sergija Aguera i Francuza Ousmanea Dembelea, nakon što su više mjeseci izbivali s travnjaka.

Dembele je prvi put trenirao s momčadi nakon što je u lipnju morao na operaciju desnog koljena koje je ozlijedio u dvoboju protiv Mađarske na Europskom nogometnom prvenstvu.

Aguero je na pripremama, početkom kolovoza, ozlijedio mišić lista potkoljenice te od tada nije bio u mogućnosti trenirati s momčadi, nakon što je ovog ljeta stigao iz Manchester Cityja kao najveće pojačanje u prijelaznom roku i još čeka na službeni debi u Barceloninom dresu.

Barcelona je u prvu sezonu bez Lionela Messija ušla vrlo loše, a najveću muku Katalonci muče s efikasnošću. Odigrali su sedam utakmica u španjolskom prvenstvu u kojima su postigli samo 11 pogodaka te osvojili 12 bodova. Vodeći Real Madrid je uz utakmicu više postigao dvostruko više pogodaka i osvojio 17 bodova, koliko ih ima i Atletico Madrid koji je Barcelonu pobijedio s 2-0 uoči reprezentativne stanke.

Još je lošije za Barcelonu započela nova sezona u Ligi prvaka. U dvije utakmice Koemanova momčad nije postigla niti jedan, a primila je šest pogodaka, po tri od Bayerna i Benfice, te se nalazi na dnu ljestvice u svojoj skupini.

U posljednjih šest utakmica katalonska momčad je ostvarila samo jednu pobjedu, a u četiri dvoboja nije uspjela zatresti mrežu.

Pred Barcelonom su tri vrlo važna domaća dvoboja: nedjeljna utakmica protiv Valencije u La Ligi, gostovanje Dinama iz Kijeva u Ligi prvaka 20. listopada te španjolski klasik protiv Real Madrida četiri dana poslije.

Hoće li za bilo koji od tih dvoboja Koeman na raspolaganju imati Aguera i Dembelea, još nije poznato. Prije nego što ih odluči uvrstiti u sastav, spomenuti igrači moraju dobiti zeleno svjetlo od Barcelonine liječničke službe.

Tagovi: Sergio Aguero, Ousmane Dembele, Barcelona, Ronald Koeman, Manchester City, Lionel Messi
PROČITAJ I OVO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE