GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aco Petrović odustao od spašavanja Cibone i najavio povrat novca

Aco Petrović odustao od spašavanja Cibone i najavio povrat novca
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.07.2022 / 12:30
Autor: SEEbiz / index.hr
ZAGREB - Akcija za spas Cibone koju je prije tri tjedna pokrenuo Aco Petrović ne ide dalje.

Cibonina igračka i trenerska legenda na Twitteru je objavila da će do kraja mjeseca vratiti novac svima koji su uplatili.

"S obzirom na to da Cibona ide dalje istim putem akcija za spas kluba MSC obustavlja svoje aktivnosti i zahvaljuje svima koji su donirali novac. Isti će biti vraćen do kraja srpnja!" napisao je Petrović.

U prva tri dana akcije grupe Mi smo Cibona sakupljeno je gotovo tri milijuna kuna. Aco je bio najavio da će novo stanje objaviti 1. srpnja, ali tada je javne priče o Ciboni stavio sa strane zbog reprezentacije, čiji je debakl i njegove uzroke komentirao posljednjih dana. S obzirom na dugu šutnju, izgleda da odaziv nije bio u skladu s očekivanjima.

Aco je u utorak podijelio vijest da je sadašnja garnitura vodstva Cibone poslala prijavu za ABA ligu i time preuzela odgovornost za klub. Današnjom objavom bivši hrvatski izbornik službeno se povukao i prepustio upravi, odnosno financijskom direktoru Ivanu Matasiću, da radi kako zna.

Matasić je dugo bio u SAD-u, gdje je pokušavao dogovoriti posao s misterioznim investitorima koji bi trebali spasiti klub, ali još se nije službeno oglasio o novostima.

Cibona je u međuvremenu izgubila skoro cijelu šampionsku momčad jer je većina igrača iskoristila pravo na raskid ugovora zbog neisplaćenih plaća. U ovom trenutku samo kapetan Roko Prkačin te Mateo Drežnjak i Krešimir Radovčić stoje na raspolaganju za novu sezonu ako se klub ipak spasi.

Fotografija: Robert Anić, Pixsell

Tagovi: Aleksandar Petrović, Aco Petrović, Cibona, Damir Mulaomerović, Veljko Mršić, Roko Prkačin
PROČITAJ I OVO
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE