GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aco Petrović: Odbili smo donaciju jednog kluba od 50.000 eura

Aco Petrović: Odbili smo donaciju jednog kluba od 50.000 eura
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.06.2022 / 10:01
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Ciboni je u utorak isteklo 60 dana pod blokadom računa, što znači da bilo tko od njenih brojnih vjerovnika ima pravo pokrenuti stečajni postupak.

Dan ranije Aco Petrović i Saša Pavličić izložili su plan za spas kluba od gašenja na press-konferenciji akcije pod nazivom "Mi smo Cibona".

''Emocije ne mogu spasiti Cibonu. Financije da. Idemo nas 2000 koji su financijski u stanju uplatiti po 5000 eura i tako pokrivamo dug i imamo solidan budžet za sljedeću godinu. Isti ti ljudi bi birali Skupštinu, Upravni i Nadzorni odbor. A Grad neka radi po svome'', predložio je Petrović.

Danas je na svom Twitter profilu objavio da su odbili donaciju od čak 50 tisuća eura koju im je htio poslati neimenovani prijateljski nastrojen klub. Petrović je rekao kako će njegovo ime objaviti kasnije te da nije iz Srbije.

Tagovi: Aleksandar Petrović, Aco Petrović, Cibona, Damir Mulaomerović, Veljko Mršić, Roko Prkačin
PROČITAJ I OVO
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE