GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Abramovič ulaže 200 milijuna eura u novu super momčad Chelseaja

Abramovič ulaže 200 milijuna eura u novu super momčad Chelseaja
INVESTICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.06.2020 / 23:11
Autor: SEEbiz / Klix.ba
LONDON - Vlasnik Chelseaja Roman Abramovič odlučio je opet uložiti ogromna sredstva u svoj klub, a engleski mediji pišu da će ekipa sa Stamford Bridgea pokušati napasti titulu prvaka Engleske.

Chelsea je ovog ljeta spreman napraviti nekoliko velikih transfera i tako znatno pojačati svoj tim, a Abramovič će krizu zbog pandemije koronavirusa pokušati iskoristi kako bi klub sa Stamford Bridgea učinio još snažnijim u ovim teškim trenucima kada su s financijske strane pogođeni gotovo svi veliki klubovi na svijetu.

Londonski klub je već sada doveo Hakima Ziyecha iz Ajaxa, možda i najboljeg igrača u Nizozemskoj, blizu su potpisa ugovora s Timom Wernerom iz Leipziga, a u klub bi mogao doći i Kai Havertz, supertalentirani igrač Bayer Leverkusena koji je igrama u ovoj sezoni naprosto oduševio svjetsku javnost.

Također, piše se da će Chelsea dovesti i lijevog bočnog Leicestera Bena Chilwella za kojeg je spreman platiti između 60 i 70 milijuna eura, dok će za Havertza morati platiti minimalno 100 mlijuna eura, s obzirom na to da je ovaj klub iz Njemačke već odbio ponudu Real Madrida.

Očekuje se da će klub sa Stamford Bridgea napustiti Pedro i Willian, a više prostora za igru trebao bi dobiti i Christian Pulišić koji je prošlo ljeto stigao kao veliko pojačanje iz Borussije Dortmund. Kako je svjestan da mu stariji i iskusniji igrači napuštaju tim, Abramovič je spreman opet uložiti velika sredstva kako bi u svoj klub doveo sjajne igrače i nema sumnje da će mu za ova pojačanja trebati minimalno 200 milijuna eura.

Tagovi: Roman Abramovič, Chelsea, Kai Havertz, Hakim Ziyech, Ajax, Timo Werner, RB Leipzig, Ben Chilwell, Christian Pulišić
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE