GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy
Rezultat pretrage za pojam: zaštita osobnih podataka
Koliko je učinkovito instaliranje video nadzora u poslovnom prostoru?
VIDEO NADZOR
Koliko je učinkovito instaliranje video nadzora u poslovnom prostoru?
KOLUMNA - U današnje vrijeme video nadzor je postao jedan od najvažnijih alata ne samo za sigurnost imovine i zaposlenika, već i za poboljšanje učinkovitosti poslovanja.
UZOP podnio prigovor protiv Hrvatske zbog kršenja ljudskih prava
PRIGOVOR
UZOP podnio prigovor protiv Hrvatske zbog kršenja ljudskih prava
ZAGREB - Udruga za zaštitu osobnih podataka podnijela je u petak prigovor Europskoj komisiji protiv RH zbog kršenja temeljnih ljudskih prava u zaštiti privatnosti i osobnih podataka, te EU regulative prilikom imenovanja Zdravka Vukića na čelo Agencije za zaštitu osobnih podataka (AZOP).
Andrija je tipičan slučaj nedovoljne zaštite osobnih podataka
ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA
Andrija je tipičan slučaj nedovoljne zaštite osobnih podataka
KOMENTAR - Andrija nije dio perfidnog plana ukidanja demokracije, nego samo još jedan dokaz zanemarivanja zaštite podataka u hrvatskom zdravstvu i šire.
British Airways kažnjen sa 183 milijuna funti
GDPR
British Airways kažnjen sa 183 milijuna funti
LONDON - British Airways će morati platiti rekordnu kaznu od 183 milijuna funti za prošlogodišnju povredu povjerljivosti podataka, javlja BBC.
EU zatražila od Googlea da promijeni politiku zaštite osobnih podataka
ZAHTJEVI
EU zatražila od Googlea da promijeni politiku zaštite osobnih podataka
ZAGREB - Googleu je rečeno da mora dati jasnije informacije o tome koji se podaci prikupljaju i u koju svrhu.
<<  <  Strana 1 od 1 . Ukupno: 5.  >  >>
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE