GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy
Rezultat pretrage za pojam: Marija Braut
Nagradu Tošo Dabac primili Nenad Martić i Miroslav Arbutina
FOTOGRAFIJA
Nagradu Tošo Dabac primili Nenad Martić i Miroslav Arbutina
SIAAK - Fotografi Nenad Martić iz Zagreba i Miroslav Arbutina iz Siska dobitnici su tradicionalne Nagrade za fotografiju "Tošo Dabac", za rezultate ostvarene u prošloj godini, a svečanost dodjele te prestižne strukovne nagrade održana je u subotu u Sisku, prvi put izvan Zagreba.
FOTOGRAFIJA
"Dramski svijet Marije Braut" na izložbi u Arhivu Tošo Dabac
ZAGREB - Izložba "Dramski svijet Marije Braut" otvara se u srijedu Kao dio programa 9. Dana fotografije Arhiva Tošo Dabac u nekadašnjem Dabčevom fotografskom atelijeru, gdje je Braut uz njegovu pomoć otkrivala tajne umjetničke fotografije i samog zanata.
Dani fotografije Arhiva Toše Dabca počeli izložbom u MSU
FOTOGRAFIJA
Dani fotografije Arhiva Toše Dabca počeli izložbom u MSU
ZAGREB - Izložbom "Tekst i grad", na kojoj su fotografije Toše Dabca na naslovnu temu sučeljene s radovima tridesetak hrvatskih fotografa, u srijedu navečer u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti počeli su sedmi Dani fotografije Arhiva Toše Dabca.
Preminula fotografkinja Marija Braut
IN MEMORIAM
Preminula fotografkinja Marija Braut
ZAGREB - Marija Braut jedna je od najzačajnijih hrvatskih fotografkinja. Suradnica je Toše Dabca, majstorica svjetla i tame u fotografiji.
Izložba
IZLOŽBE
Izložba "Nepoznati Zagreb Marije Braut" otvorena u Umjetničkom paviljonu
ZAGREB - Izložba "Nepoznati Zagreb Marije Braut", sa stotinjak autoričinih fotografija koje podsjećaju kako je Zagreb izgledao kada su tek nastajali vitalni dijelovi grada, njegovi mostovi, hoteli, novi dio, otvorena je danas u Umjetničkom paviljonu.
<<  <  Strana 1 od 1 . Ukupno: 5.  >  >>
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE