GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy
Rezultat pretrage za pojam: Jean-Michel Nicolier
Ištvančićev film Pouke o čovječnosti na festivalu Beyond Borders (VIDEO)
FESTIVALI
Ištvančićev film Pouke o čovječnosti na festivalu Beyond Borders (VIDEO)
Ištvančićev film Pouke o čovječnosti na festivalu Beyond Borders (VIDEO)
ZAGREB - Dokumentarni film „Pouke o čovječnosti“ redatelja Branka Ištvančića, o herojstvu hrvatskih branitelja i spašavanju bolesnika iz bolnice u Pakracu 1991., sudjelovat će u natjecateljskom programu Festivala „Beyond Borders“ u Grčkoj od 23. do 30. kolovoza.
Ištvančićev film
FESTIVALI
Ištvančićev film "Sve je bio dobar san" na festivalu ljudskih prava u Barceloni
ZAGREB - Dugometražni dokumentarni film "Sve je bio dobar san" redatelja Branka Ištvančića uvršten je u selekciju 14. filmskog festivala ljudskih prava koji će se održati od 14. do 21. studenoga u Barceloni.
Ištvančićev film
USPJESI
Ištvančićev film "Sve je bio dobar san" nagrađen u Houstonu
ZAGREB - Dokumentarni film "Sve je bio dobar san", redatelja Branka Ištvančića, nagrađen je nagradom Brončani remi u kategoriji dokumentarnog filma na 50. Međunarodnom festivalu nezavisnog filma Worldfest koji se održavao od 21. do 30. travnja u Houstonu.
Ištvančićev film
FESTIVALI
Ištvančićev film "Sve je bio dobar san" na festivalu u Beču
ZAGREB - Dokumentarni film "Sve je bio dobar san" redatelja Branka Ištvančića o vukovarskom heroju Jean-Michelu Nicolieru uvršten je u glavni program festivala Ethnocineca 2017 koji će se održati u Beču od 4. do 10. svibnja.
Ištvančićev film
NAGRADE
Ištvančićev film "Sve je bio dobar san" pobjednik festivala u Rijeci
ZAGREB - Ištvančić u filmu prati dolazak mladog francuskog dragovoljca Jean-Michela Nicoliera u Hrvatsku, njegova promišljanja, tragiku ljudske humanosti i srpska zvjerstva u Vukovaru te mučeničku smrt toga mladića na Ovčari.
Zbog velikog interesa publike film
VUKOVARSKI HEROJ
Zbog velikog interesa publike film "Sve je bio dobar san", u zagrebačkim kinima
ZAGREB - Zbog velikog interesa publike film će biti ponovno prikazan u Zagrebu u okviru redovne kino distribucije u kinu Grič, u petak 18.03. u 20 sati i u kinu Metropolis Muzej suvremene umjetnosti, u subotu 19.03. u 17,45 sati.
Dokumentarac
HEROJI NA FILMU
Dokumentarac "Sve je bio dobar san" prikazan u Vukovaru
VUKOVAR - Dugometražni dokumentarni film "Sve je bio dobar san" redatelja Branka Ištvančića, nakon premijere u zagrebačkom Kinu Europa, u subotu navečer prikazan je i u Vukovaru, gradu upravo vezanom za sudbinu mladog francuskog dragovoljca Jean-Michela Nicoliera.
Premijera Ištvančićevog filma
VUKOVARSKI RATNIK
Premijera Ištvančićevog filma "Sve je bio dobar san" o Jean-Michelu Nicolieru
ZAGREB - Ištvančić je događaje prikazao kroz emotivnu vizuru Jean-Michelove majke Lyliane Fournier koja u filmu traga za informacijama kako bi došla do posmrtnih ostataka svog sina te ga dostojno pokopala.
Dokumentarac o vukovarskom heroju Jean-Michel Nicolieru
POSVETA
Dokumentarac o vukovarskom heroju Jean-Michel Nicolieru
TOVARNIK - Dokumentarac "Sve je bio dobar san" proučava događaje iz vremena početka rata u Hrvatskoj, dolazak Francuza Jean-Michela Nicoliera u Hrvatsku, njegovu borbu, tragiku obrane grada Vukovara od velikosrpske agresije, kao i mučeničku smrt na Ovčari, a sve kroz vizuru njegove majke Lyliane Fournier.
Dvadeset godina od masakra na Ovčari
TUŽNA OBLJETNICA
Dvadeset godina od masakra na Ovčari
VUKOVAR - Posmrtni ostaci 200 osoba ekshumirani su na Ovčari dok se za preostalima još uvijek traga.
<<  <  Strana 1 od 1 . Ukupno: 10.  >  >>
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE