GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy
Rezultat pretrage za pojam: A1 Hrvatska
Manje stečajeva i likvidacija, ali i novoosnovanih tvrtki
GOSPODARSKI PREGLED
Manje stečajeva i likvidacija, ali i novoosnovanih tvrtki
ZAGREB - Fininfo.hr donosi pregled najznačajnijih gospodarskih aktivnosti za razdoblje druge polovice svibnja.
HAKOM upozorio telekome: Povisili cijene, a korisnicima prešutjeli da imaju pravo na raskid ugovora
POSKUPLJENJA
HAKOM upozorio telekome: Povisili cijene, a korisnicima prešutjeli da imaju pravo na raskid ugovora
ZAGREB - Poskupljenja mobilnih usluga kod nekih korisnika izazvala su nedoumice oko prava koja imaju kada se radi o raskidu ugovora.
Telekomi podižu cijene usluga zbog skuplje struje i sirovina
POSKUPLJENJA
Telekomi podižu cijene usluga zbog skuplje struje i sirovina
ZAGREB - Hrvatski telekom, A1 Hrvatska i Telemach Hrvatska, telekom operatori koji posluju u Hrvatskoj, odlučili su od 1. srpnja povećati cijene nekih svojih usluga, a uglavnom je riječ o mobilnim uslugama, piše u četvrtak Večernji list.
Smanjuje se broj stečajeva i likvidacija hrvatskih tvrtki
GOSPODARSKI PREGLED
Smanjuje se broj stečajeva i likvidacija hrvatskih tvrtki
ZAGREB - Fininfo.hr donosi pregled najznačajnijih gospodarskih aktivnosti za razdoblje prve polovice svibnja.
A1 Hrvatska u sklopu projekta GigaBEEtno smart rješenjima brine o pčelama
PROJEKTI
A1 Hrvatska u sklopu projekta GigaBEEtno smart rješenjima brine o pčelama
ZAGREB - U sklopu projekta GigaBEEtno, koji spaja tehnologiju sa zaštitom pčela i okoliša, tvrtka A1 Hrvatska u srijedu je u zagrebačkom Botaničkom vrtu postavila hotel za pčele u koji se mogu nastaniti i uz koji je 'smart' tehnološko rješenje za praćenje kakvoću zraka i drugih parametara za zdravi okoliš.
A1 Hrvatska: EBITDA u prvom kvartalu porastao 6,3%
POZITIVNO
A1 Hrvatska: EBITDA u prvom kvartalu porastao 6,3%
ZAGREB - Tvrtka A1 Hrvatska u prvom je tromjesečju unatoč nepovoljnim ekonomskim kretanjima ostvarila porast ukupnih prihoda za 1,5 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje, na 107,5 milijuna eura, kao i porast operativne dobiti (EBITDA) za 6,3 posto, na 38 milijuna eura, doznaje se u srijedu iz tog telekoma.
Na mreži A1 problemi u korištenju usluge televizije i fiksnog interneta u Zagrebu
PROBLEMI
Na mreži A1 problemi u korištenju usluge televizije i fiksnog interneta u Zagrebu
ZAGREB - Teleoperater A1 Hrvatska je u ponedjeljak navečer izvijestio da intenzivno rade na otklanjanju poteškoća vezanih uz korištenje usluga televizije i fiksnog interneta na području Zagreba, a nakon povećanih prijava korisnika kojima se ispričavaju zbog poteškoća.
A1 Hrvatska u Osijeku otvara 70 novih radnih mjesta
POZIVNI CENTAR
A1 Hrvatska u Osijeku otvara 70 novih radnih mjesta
OSIJEK – Kako bi ojačala svoju poziciju na istoku Hrvatske te pokazala mladima da postoje kompanije u kojima se mogu razvijati, A1 Hrvatska otvorila je 70 novih radnih mjesta u osječkom pozivnom centru.
Daniel Šimić novi je glavni direktor za poslovne korisnike A1 Hrvatska
KARIJERE
Daniel Šimić novi je glavni direktor za poslovne korisnike A1 Hrvatska
ZAGREB – Nakon četiri godine provedene u A1 Hrvatska na poziciji glavnog direktora za poslovne korisnike, Ivan Gabrić odlučio je karijeru nastaviti izvan kompanije i krenuti u nove poslovne izazove.
Odgovorno i sigurno igranje vodilje su nove sezone A1 Adria Lige
GEJMING
Odgovorno i sigurno igranje vodilje su nove sezone A1 Adria Lige
ZAGREB – Započele su kvalifikacije za novu sezonu A1 Adria Lige na kojoj će se natjecatelji dokazivati u već poznatim igrama poput CS:GO, FIFA 21 i Brawl Stars, a od ove godine će imati priliku pokazati svoju snagu u čak četiri naslova, među kojima su League of Legends i Clash Royale, ali i dva koja će se otkriti naknadno.
A1 i Telemach Hrvatska: Komunikacijske usluge za Ukrajinu bez naknade
POTEZI
A1 i Telemach Hrvatska: Komunikacijske usluge za Ukrajinu bez naknade
ZAGREB - Telekomi A1 Hrvatska i Telemach Hrvatska zbog situacije u Ukrajini omogućavaju komunikacijske usluge bez naknade svojim korisnicima prema svim mrežama u Ukrajini, a A1 i roaming bez naknade korisnicima koji su trenutno u toj zemlji, izvijestili su u petak poslijepodne iz tih tvrtki.
Ericsson Nikola Tesla: Rekordni rezultati u 2021.
REKORDI
Ericsson Nikola Tesla: Rekordni rezultati u 2021.
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla Grupa u 2021. godini uspješno je poslovala te ostvarila izvrsne rezultate, rekordan prihod i rast na svim tržištima.
Televizijska prava na HNL: Evo tko je odnio konačnu pobjedu
REKORDAN IZNOS
Televizijska prava na HNL: Evo tko je odnio konačnu pobjedu
ZAGREB - Nakon raskida ugovora s tvrtkom Endorphin Magine, rukovodstvo HNS-a održalo je sastanke s tvrtkama zainteresiranima za kupnju TV i medijskih prava, nakon kojih su stigle tri službene ponude za kupnju TV prava - tvrtke A1 Hrvatska, Hrvatskog Telekoma te Sportkluba i AB Sport Consultinga. Istodobno, stigla je ponuda SuperSporta za medijska prava.
Televizijska prava za Prvu HNL: Novi igrač ušao u utakmicu
ŽESTOKA UTAKMICA
Televizijska prava za Prvu HNL: Novi igrač ušao u utakmicu
ZAGREB - Ionako napeta priča o prodaji televizijski prava za 1. HNL u četvrtak je postala još zanimljivija jer se u igru rekordnom ponudom umiješao A1.
Zbog hakerskog napada na A1 policija će prijaviti maloljetnog Slavonca
HAKERSKI NAPAD
Zbog hakerskog napada na A1 policija će prijaviti maloljetnog Slavonca
ZAGREB - Zbog nedavnog hakerskog napada na teleoperatera A1 policija će kazneno prijaviti maloljetnika sa slavonsko-brodskog područja kojemu je u ponedjeljak pretražen dom, računala, mobitel i korisnički računi, doznaje se u MUP-u.
AZOP savjetuje korisnike A1 Hrvatska da se informiraju kod A1 o svojima podacima
OSOBNI PODACI
AZOP savjetuje korisnike A1 Hrvatska da se informiraju kod A1 o svojima podacima
ZAGREB - Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP) je nakon hakerskog napada na A1 Hrvatska, u četvrtak objavila obavijest za sve korisnike tog telekoma kojima preporučuje da, ako nisu dobili obavijest da su njihovi podaci u tom napadu kompromitirani, zatraže informaciju o stanju svojih osobnih podataka.
AZOP savjetuje korisnike A1 Hrvatska da se informiraju kod A1 o svojima podacima
OSOBNI PODACI
AZOP savjetuje korisnike A1 Hrvatska da se informiraju kod A1 o svojima podacima
ZAGREB - Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP) je nakon hakerskog napada na A1 Hrvatska, u četvrtak objavila obavijest za sve korisnike tog telekoma kojima preporučuje da, ako nisu dobili obavijest da su njihovi podaci u tom napadu kompromitirani, zatraže informaciju o stanju svojih osobnih podataka.
Hakirani korisnički podaci A1 Hrvatska, bankovne kartice i računi nekompromitirani
HAKIRANJE
Hakirani korisnički podaci A1 Hrvatska, bankovne kartice i računi nekompromitirani
ZAGREB - Teleoperater A1 Hrvatska izvijestio je da je policiji u srijedu prijavio "sigurnosni incident", odnosno hakerski napad kojim je komprimitiran dio osobnih podataka dijela korisnika te mreže, no ne i informacije o bankovnim karticama i računima korisnika.
Istraživanje: 20 posto srednjoškolaca izloženo seksualnom nasilju na internetu
NASILJE
Istraživanje: 20 posto srednjoškolaca izloženo seksualnom nasilju na internetu
ZAGREB - Čak 20 posto srednjoškolaca u posljednjih je godinu dana svjedočilo ili pretrpjelo seksualno zlostavljanje na internetu, a gotovo polovica je svjedočila da njihovi vršnjaci dijele seksualne sadržaje na chatu, profilu ili forumu, pokazuju rezultati DeShame istraživanja.
HAKOM: U 2022. žešća tržišna utakmica, novi zakon i velike investicije telekoma
REGULATOR
HAKOM: U 2022. žešća tržišna utakmica, novi zakon i velike investicije telekoma
ZAGREB - Na tržištu elektroničkih komunikacija u 2022. se očekuje žešća tržišna utakmica i nastavak ulaganja operatora u infrastrukturu i usluge, dovršenje procesa prodaje Optime te donošenje novog zakona i pokretanje procesa javne dražbe za obnovu dozvola za postojeće frekvencije, kažu za Hinu čelni ljudi HAKOM-a.
Hrvatsku iduće godine čekaju rekordne investicije
INVESTICIJE
Hrvatsku iduće godine čekaju rekordne investicije
ZAGREB - U Ministarstvu financija procijenili su da će baš u sljedećoj godini doprinos investicija rastu domaće potražnje biti veći, i to dvostruko, od doprinosa osobne potrošnje.
A1 odabrao Ericsson za uvođenje radijske i jezgrene 5G mreže u Hrvatskoj
MREŽNA OPREMA
A1 odabrao Ericsson za uvođenje radijske i jezgrene 5G mreže u Hrvatskoj
ZAGREB - A1 Telekom Austria Group odabrala je dobavljače mrežne opreme Nokiju i Ericsson kao partnere u uvođenju 5G mreža u Bugarskoj, Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji, izvijestili su u četvrtak iz A1 Hrvatska, istaknuvši da je u Hrvatskoj za radijsku i za jezgrenu 5G mrežu odgovoran Ericsson.
Talijanski mobilni operater postaje važan igrač na hrvatskom dijelu jadranske obale
5G
Talijanski mobilni operater postaje važan igrač na hrvatskom dijelu jadranske obale
RIJEKA – Kada je sredinom ovog mjeseca Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) dodijelila radiofrekvencijski spektar u nekoliko frekvencijskih pojasa za mreže pokretnih komunikacija pete generacije (5G), nije bilo većih iznenađenja. Osim velikih nacionalnih telekomunikacijskih igrača, pojavili su se i budući manji »županijski« mobilni operateri.
Gordana Kovačević: Iskoristimo 5G prilike
5G
Gordana Kovačević: Iskoristimo 5G prilike
ZAGREB - Jučerašnjom objavom HAKOM-ove odluke o dodjeli radio-frekvencijskog spektra za 5G mobilne mreže otvaraju se nove prilike o kojima redovito izvještavamo od prvog predstavljanja Ericssonove globalno vodeće 5G tehnologije u Hrvatskoj koje je upriličeno u kompaniji Ericsson Nikola Tesla još u ožujku 2018. godine.
A1 Hrvatska u Osijeku otvara 70 novih radnih mjesta
POZIVNI CENTAR
A1 Hrvatska u Osijeku otvara 70 novih radnih mjesta
PRIJE 113157 MIN
<<  <  Strana 1 od 4 . Ukupno: 83.  >  >>
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE