GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy
Rezultat pretrage za pojam: Franka Perković
Dekanica o seksualnom skandalu na Akademiji: Šokirali su me opisi djela
SKANDALI
Dekanica o seksualnom skandalu na Akademiji: Šokirali su me opisi djela
ZAGREB - Akademija dramske umjetnosti u Zagrebu pripremit će u ponedjeljak dokumentaciju vezanu uz prijave za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje te ju nakon konzultacija s Uredom pravobraniteljice za ravnopravnost spolova predati DORH-u, rekla je u petak dekanica Franka Perković.
Damir Karakaš dobitnik prve Nagrade Fric
KNJIŽEVNE NAGRADE
Damir Karakaš dobitnik prve Nagrade Fric
ZAGREB - Dobitnikom prve Nagrade Fric, koju za najbolju neprevedenu prozu protekle godine dodjeljuje tjednik Express, proglašen je u utorak u Zagrebu književnik Damir Karakaš, za roman "Sjećanje šume".
Damiru Karakašu uručeno Kočićevo pero za
INTERLIBER
Damiru Karakašu uručeno Kočićevo pero za "Sjećanje šume"
ZAGREB - Nagrada se od 1995. dodjeljuje za visoka postignuća u suvremenoj književnosti i odanosti ljepoti Kočićeve ideje i misli, a Karakašu ju je jednoglasno dodijelio žiri u sastavu Miljenko Jergović, Mladen Vesković, te direktor i glavni urednik Zaklade i predsjednik prosudbenog žirija Nikola Vukolić.
Damir Karakaš: Pisanjem pobijediti demone
PISCI I KNJIGE
Damir Karakaš: Pisanjem pobijediti demone
ZAGREB - Roman "Sjećanje šume" dugo je osjećao u sebi, a da bi ga realizirao, inspiraciju je potražio u slušanju, jer "kod pisanja knjiga ne treba žuriti, nego strpljivo čekati taj neki, nazovimo ga, pravi trenutak osjećaja".
<<  <  Strana 1 od 1 . Ukupno: 4.  >  >>
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE