GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

WESPA Spaces koristeći AMPnet tehnologiju započinje investicijski ciklus vrijedan 300.000 eura

WESPA Spaces koristeći AMPnet tehnologiju započinje investicijski ciklus vrijedan 300.000 eura
INVESTICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.09.2021 / 13:52
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Najveći coworking prostor u regiji WESPA Spaces započinje s investicijskim ciklusom u kojem je cilj prikupiti 300 tisuća eura kapitala za daljnje širenje vlastitih kapaciteta, ubrzani rast i dodatna zapošljavanja.

Za novo investicijsko razdoblje koristit će tehnologiju domaće kompanije AMPnet preko koje će zainteresiranima biti dostupno 10 posto udjela u poslovanju kompanije.

"WESPA Spaces je inovativan koncept dijeljenog radnog prostora, koji se u osnovi oslanja na zajednicu kao pokretača inovacije. Ta ideja motivira plan tokenizacije vlasništva WESPA Spacesa, jer kroz zajednicu rastemo, a ovime omogućavamo da zajednica sudjeluje u tom rastu. Želimo biti integralni dio spomenute inovacije kroz aktivaciju mreže partnera i firmi koje dijele slične vrijednosti i tržišnu ambiciju. Upravo zbog toga smo izabrali AMPnet, s kojim smo i do sada odlično surađivali, kao platformu za tokenizaciju. Ovime se nadamo nastaviti nuditi tržištu nove koncepte, koji mijenjaju kako urede, tako ovim korakom i paradigmu investicijskog procesa, čime predvodimo ideju inovacije i promjene kroz zajedničko djelovanje", izjavio je Amir Babović, suosnivač WESPA Spacesa.

Specifičnost ove četveromjesečne investicijske runde je što će se putem AMPnetove platforme provoditi tokenizacija. Udjeli domaće kompanije tako će kroz tokene biti dostupni širem krugu ulagača, za razliku od prije kada su ovakve investicije u pravilu bile rezervirane isključivo za “velike igrače”. Sva aktivnost bit će transparentno zabilježena na blockchainu, uz smanjenje administrativnih i birokratskih prepreka.

“Zadovoljstvo nam je da je najveći coworking prostor u regiji odabrao AMPnet tehnologiju za prikupljanje kapitala. Tokenizacija nudi brojne pogodnosti u usporedbi s konvencionalnim prikupljanjem kapitala, među kojima su najznačajniji skraćivanje dugotrajnosti samog procesa i mogućnost lakog trgovanja tokenima. Klijentima nudimo podršku tijekom cijelog procesa, a pomoću AMPneta mogu uštedjeti vrijeme i novac te se usmjeriti na kampanju, projekte i ulagače”, dodaje Mislav Javor iz AMPneta.

Tagovi: WESPA Spaces, AMPnet tehnologija, Amir Babović
PROČITAJ I OVO
Ovo su najskuplji stanovi u Zagrebu
SKUPOCJENO
Ovo su najskuplji stanovi u Zagrebu
ZAGREB - Kad se prolazi pokraj zagrebačkog Centra Kaptol, nezamjetno je da je nedavno nadograđen. Završni radovi na tom novom dijelu su pri kraju.
Slovenija: U veljači ponovno povećana vrijednost izvedenih građevinskih radova
GRAĐEVINA
Slovenija: U veljači ponovno povećana vrijednost izvedenih građevinskih radova
LJUBLJANA - Nakon pada u siječnju, vrijednost obavljenih građevinskih radova u Sloveniji ponovno je porasla u veljači. U odnosu na siječanj bio je veći za 6,3 posto, a od veljače prošle godine za 1 posto.
Njemačka: Sve više otkazanih stambenih projekata
STANOGRADNJA
Njemačka: Sve više otkazanih stambenih projekata
BERLIN - Građevinske tvrtke u Njemačkoj bilježe sve veći broj otkazivanja projekata stanogradnje. Udio tvrtki koje su suočene s otkazima dosegao je u ožujku gotovo petinu.
Beograd na vodi širi se na Novi Beograd i Čukaricu
PROSTORNI PLAN
Beograd na vodi širi se na Novi Beograd i Čukaricu
BEOGRAD - Beograd na vodi se širi na dodatnih 327 hektara i "prelazi Savu" - prema upravo objavljenoj Odluci o promeni Prostornog plana, proširiće se na Novi Beograd i Čukaricu, a obuhvatiće i dodatne parcele na području Savskog venca i Starog grada.
Njemački građevinari traže od vlade 23 milijarde eura za rješavanje stambene krize
ENORMNO
Njemački građevinari traže od vlade 23 milijarde eura za rješavanje stambene krize
BERLIN - Pad stanogradnje u Njemačkoj mogao bi omesti oporavak gospodarstva i produbiti političke podjele, upozorile su u četvrtak udruge građevinskih tvrtki, zatraživši od vlade 23 milijarde eura kako bi se riješila stambena kriza.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE