GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Saveti za kupovinu stana u Beogradu: Zašto je kondominijum najbolji izbor

Saveti za kupovinu stana u Beogradu: Zašto je kondominijum najbolji izbor
STAN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.04.2021 / 14:03
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Kupovina stana spada u one životne odluke koje se donose promišljeno, nakon detaljne analize ponude na tržištu, konsultacije sa stručnjacima.

Ako ste i vi u potrazi za novom nekretninom u Beogradu, bilo da želite da se preselite ili da investirate svoj novac, predstavićemo vam sve prednosti kondominijuma – savremenog načina stanovanja koji je postao veoma popularan u svetu.

Da li znate šta je to kondominijum?

Reč je o zatvorenom kompleksu koji na ulazu ima recepciju i konstantno profesionalno obezbeđenje. Ulaz je kartični, a bezbednosti doprinosi i činjenica da je video nadzor takođe obezbeđen non-stop. Dakle, ulazak je moguć samo stanarima i gostima koje oni najave.

Od ostalih stambenih kompleksa kondominijum se razlikuje i po tome što ima čitav niz zajedničkih sadržaja koji su, takođe, na raspolaganju isključivo stanarima: zelene površine i park, igrališta za decu, teretana na otvorenom, prostor za kućne ljubimce. Svi navedeni sadržaji imaju profesionalno održavanje, tako da su uvek ispravnii, čisti i spremni za upotrebu.

Koji kondominijum je najbolji u Beogradu?

Zvanično najbolji stambeni kompleks na srpskom tržištu je upravo kondominijum, i to prvi na Novom Beogradu – Wellport.

Ugledni magazin CIJ već pet godina zaredom dodeljuje nagrade najuspešnijim učesnicima na tržištu nekretnina, a ovoga puta zasluženi dobitnik je Wellport. Nagrade su dodeljene u 17 kategorija, a najbolji su izabrani putem onlajn glasanja, i nezavisnog žirija kompanija učesnika. Osim kondominijuma Wellport, među nagrađenima je i vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji - CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe, koja je ekskluzivni zastupnik za prodaju stanova u prvom kondominijumu na Novom Beogradu.

Zašto je Wellport najbolji?

Mnogo je razloga zbog kojih se Wellport izdvaja na tržištu nekretnina u Srbiji, ne samo u Beogradu. Pre svega, projektovan je tako da zadovolji i najzahtevnije kupce pružajući im komfor, bezbednost, savremen koncept života, prestižnu lokaciju.

Svojom arhitekturom, izborom materijala i načinom gradnje, pokriva visoke estetske i ekološke aspekte, i na taj način zadovoljava potrebe dinamičnog života poslovnih ljudi, porodičnih, mladih koji tek počinju svoj samostalni život, ali i onih koji uživaju u svojim penzionerskim danima.

Premijum kvalitet gradnje, oprema koja je u skladu sa najmodernijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti, kao i vrhunski kvalitet završnih radova, takođe doprinose ekskluzivnosti Wellporta.

Kuriozitet projekta, iza kojeg stoji izraelski investitor Shikun & Binui Group, je i to što je isključivo stambeni. Dakle, bez lokala i prodavnica, bez slučajnih prolaznika koji tu dolaze samo da bi obavili kupovinu ili nešto drugo.

Gde se tačno nalazi Wellport?

Nalazi se na Novom Beogradu za koji se poslednjih godina kaže da je novi centar grada.

U neposrednoj blizini su reka, zelene površine, šetališta, biciklističke staze, ali i predstavništva velikih domaćih i inostranih kompanija, škole i fakulteti, ustanove kulture, tržni centri, restorani i kafići.

Wellport je pozicioniran tako da svojim stanarima pruži sve što im je neophodno za savremen i udoban život, dok su istovremeno odvojeni od gradske vreve i buke, ušuškani tako da imaju svoj mir i privatnost.

Tagovi: Wellport, kupovina stana, CBS International, deo Cushman & Wakefield, CBS International, Shikun & Binui Group, kupovina stana u Beogradu
PROČITAJ I OVO
Ovo su najskuplji stanovi u Zagrebu
SKUPOCJENO
Ovo su najskuplji stanovi u Zagrebu
ZAGREB - Kad se prolazi pokraj zagrebačkog Centra Kaptol, nezamjetno je da je nedavno nadograđen. Završni radovi na tom novom dijelu su pri kraju.
Slovenija: U veljači ponovno povećana vrijednost izvedenih građevinskih radova
GRAĐEVINA
Slovenija: U veljači ponovno povećana vrijednost izvedenih građevinskih radova
LJUBLJANA - Nakon pada u siječnju, vrijednost obavljenih građevinskih radova u Sloveniji ponovno je porasla u veljači. U odnosu na siječanj bio je veći za 6,3 posto, a od veljače prošle godine za 1 posto.
Njemačka: Sve više otkazanih stambenih projekata
STANOGRADNJA
Njemačka: Sve više otkazanih stambenih projekata
BERLIN - Građevinske tvrtke u Njemačkoj bilježe sve veći broj otkazivanja projekata stanogradnje. Udio tvrtki koje su suočene s otkazima dosegao je u ožujku gotovo petinu.
Beograd na vodi širi se na Novi Beograd i Čukaricu
PROSTORNI PLAN
Beograd na vodi širi se na Novi Beograd i Čukaricu
BEOGRAD - Beograd na vodi se širi na dodatnih 327 hektara i "prelazi Savu" - prema upravo objavljenoj Odluci o promeni Prostornog plana, proširiće se na Novi Beograd i Čukaricu, a obuhvatiće i dodatne parcele na području Savskog venca i Starog grada.
Njemački građevinari traže od vlade 23 milijarde eura za rješavanje stambene krize
ENORMNO
Njemački građevinari traže od vlade 23 milijarde eura za rješavanje stambene krize
BERLIN - Pad stanogradnje u Njemačkoj mogao bi omesti oporavak gospodarstva i produbiti političke podjele, upozorile su u četvrtak udruge građevinskih tvrtki, zatraživši od vlade 23 milijarde eura kako bi se riješila stambena kriza.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE