GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Prodana atraktivna vila Zorana Mamića

Prodana atraktivna vila Zorana Mamića
BJEGUNAC
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.05.2023 / 15:52
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Uz sve probleme koji su snašli Mamićeve u Hrvatskoj, Zoranu Mamiću je ovih dana Vodoopskrba i odvodnja poslala prijedlog za ovrhu zbog neplaćenih računa u iznosu od devet tisuća kuna, prenosi Jutarnji list.

No, dobra je vijest da se na "bubnju" uspjela prodati njegova atraktivna vila u zagrebačkoj Dubravi, koju je kupio Mamićev odvjetnik Mijo Golub.

Inače, Vodoopskrba i odvodnja potražuje od Mamića iznos od 8791 tisuću kuna, koji je uvećan za zatezne kamate koje teku od 29. ožujka 2022. godine pa do isplate, stoji u dokumentima dostupnima na oglasnoj ploči suda.

Nadalje se u prijedlogu za ovrhu kao adresa Zorana Mamića navodi ona na kojoj se smjestila njegova atraktivna vila, koja je također nedavno bila prodavana "na bubnju" jer se našla pod ovrhom. Vila se prodavala po početnoj cijeni od 1,4 milijuna eura, odnosno 10,9 milijuna kuna.

U zemljišnim knjigama na nekretnini je upisano potraživanje od 8,7 milijuna kuna, a koje glasi na odvjetnika Zorana Mamića, Miju Goluba. Radi se o posjedu s vilom, podzemnom garažom, nadstrešnicom, bazenom i dvorištem. Ta vila bila je građena baš za Zorana Mamića.

Tagovi: Zoran Mamić, Dinamo, Zdravko Mamić, Damir Vrbanović
PROČITAJ I OVO
Primorac: U ovom mandatu nećemo uvesti porez na nekretnine
JASNA PORUKA
Primorac: U ovom mandatu nećemo uvesti porez na nekretnine
ZAGREB - Na današnjoj se sjednici Vlade raspravljao o novim informacijama Državnog zavoda za statistiku prema kojima je ostvaren gospodarski rast od 2,8 posto što Hrvatsku ubraja u nekoliko država europkse unije po nepretku u ovom kvartalu.
Mitrović gradi dvorac vrijedan više od 10 milijuna eura
DVORAC
Mitrović gradi dvorac vrijedan više od 10 milijuna eura
BEOGRAD - Balkanska istraživačka mreža objavila je da je Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Grada Beograda omogućio vlasniku Pinka Željku Mitroviću da na placu pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture izvodi radove bez obaveze da od Zavoda traži dozvole.
Vrijednost izvršenih građevinskih radova skočila 25,6%
SKOK
Vrijednost izvršenih građevinskih radova skočila 25,6%
ZAGREB - Vrijednost izvršenih građevinskih radova koje su s vlastitim radnicima ostvarili poslovni subjekti s 20 i više zaposlenih u prvom je tromjesečju ove godine porasla za 25,6 posto u odnosu na godinu prije, dok je vrijednost novih narudžbi porasla za 24 posto, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku.
Upozorenje ECB-a: prijeti kaotičan pad cijena nekretnina
UPOZORENJE
Upozorenje ECB-a: prijeti kaotičan pad cijena nekretnina
FRANKFURT - Cijene stambenog prostora u eurozoni mogle bi "kaotično" pasti budući da stanovi zbog visokih kamatnih stopa postaju nedostupni građanima, a neprivlačni ulagačima, upozorila je u srijedu Europska središnja banka (ECB).
Gotovo svako treće kućanstvo u Hrvatskoj samačko
STATISTIKA
Gotovo svako treće kućanstvo u Hrvatskoj samačko
ZAGREB - U Hrvatskoj je sve manje kućanstava od tri i više članova, raste udjel samačkih i dvočlanih kućanstava, te je gotovo svako treće kućanstvo samačko, objavio je u srijedu Državni zavod za statistiku (DZS) na temelju popisa stanovništva 2021.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE