GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pazin prodaje tri hektara građevinskog zemljišta uz glavnu cestu

Pazin prodaje tri hektara građevinskog zemljišta uz glavnu cestu
PRODAJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.09.2020 / 15:44
Autor: SEEbiz / Glas Istre
PAZIN - Raspisan je natječaj za prodaju dviju gradskih nekretnina u Pazinu, jedne velike i druge znatno manje, uz državnu cestu Pazin- Pula.

Zajedno se prodaju građevinska zemljišta mješovite namjene u Ulici Istarskih narodnjaka (kod benzinske postaje Petrol) površine 1,3 hektara i drugo površine 1,4 hektara. Zemljište se prodaje se kao jedinstvena cjelina, a procijenjena tržišna vrijednost iznosi 6,9 milijuna kuna. Garantni polog za sudjelovanje u natjecanju iznosi 691 tisuću kuna.

U istoj ulici, također uz glavnu cestu, prodaje se dio građevinskog zemljišta mješovite namjene površine 2.877 četvornih metara. Procijenjena tržišna vrijednost iznosi 607 tisuća kuna. Garantni polog za sudjelovanje u natjecanju iznosi 60 tisuća kuna. Rok za dostavu ponuda je petnaest dana od objave natječaja na oglasnoj ploči Grada Pazina.

- Imamo više zainteresiranih za kupnju ovih nekretnina, više pisama namjere, međutim, ne bi bilo korektno iznositi o kome se radi, kaže pazinski gradonačelnik Renato Krulčić.

"Ne pravi ražanj, dok je zec u šumi", dodali bi mi, s čime se gradonačelnik složio.

Naime, dio ovog zemljišta, onaj bliže benzinskoj postaji Petrol, prodavao se još 2013. godine, međutim, iako je i tada postojao interes kupaca nekretnina nije prodana. Ipak, izvjesno je da se radi o trgovačkom centru. Kojem? Saznat će se uskoro.

Tagovi: Pazin, zemljište, tržište nekretnina, Renato krulčić
PROČITAJ I OVO
U Beogradu 2.000 aktivnih gradilišta
GRADILIŠTA
U Beogradu 2.000 aktivnih gradilišta
BEOGRAD - Glavni urbanista Marko Stojčić rekao je da ovog septembra prema proceni u Beogradu ima oko dve hiljade aktivnih gradilišta.
Kupcu Češke vile dodatna godina za realizaciju ugovorenog
ROKOVI
Kupcu Češke vile dodatna godina za realizaciju ugovorenog
ZAGREB - Kupcu bivše državne nekretnine Češka vila na Visu - tvrtki Philip Vermeulen, Vlada je u četvrtak odobrila dodatnu godinu dana za realizaciju obveza iz kupoprodajnog ugovora, jer zbog pandemije i postupanja upravnih tijela nije uspjela obaviti što se tražilo u prvoj godini od njegova sklapanja.
Vodeći svjetski posrednik u prometu luksuznim nekretninama odsad i u Hrvatskoj
ŠIRENJE
Vodeći svjetski posrednik u prometu luksuznim nekretninama odsad i u Hrvatskoj
ZAGREB - Vodeći svjetski posrednik u prometu luksuznim nekretninama, Christies International Real Estate, proširio je svoje poslovanje na Hrvatsku kroz pridruženo društvo Remington Realty Hrvatska.
Dubrovnik: Ovo je najbolje vrijeme za kupnju nekretnine
TRŽIŠTE U PADU
Dubrovnik: Ovo je najbolje vrijeme za kupnju nekretnine
DUBROVNIK - Iako svijet potresa globalna korona kriza, u Dubrovniku je ovo vrijeme najbolje moguće za kupnju nekretnine. Tko može, trebao bi realizirati kupnju do 1. lipnja sljedeće godine kad se zbog laganog oporavka turizma očekuje kakva-takva stabilizacija tržišta. A nije loš tajming ni za kupnju nove nekretnine, reći će upućeni.
Obujam građevinskih radova u srpnju 4,6 posto veći nego lani
TREND
Obujam građevinskih radova u srpnju 4,6 posto veći nego lani
ZAGREB - Fizički obujam građevinskih radova u srpnju ove godine bio je 4,6 posto veći nego u sedmom mjesecu prošle godine, a u odnosu na lipanj manji je za 1,9 posto, prema privremenim podacima Državnog zavoda za statistiku (DZS).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE